![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala za link, ali nisam nasla odgovor. Razni clanovi foruma imaju razlicita znanja, i mnogima su lepo odgovarali na razlicita pitanja. Ne znam, mozda sam ja glupa...
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala svima koji su izdvojili vremena i pokusali da mi pomognu
![]() Pozzz |
|
|||
|
|||
![]()
Morao bi da se ozenis prije intervjua, kao vjerenica ona ne bi mogla sa tobom da ide (jer tehnicki niste nikom nista zvanicno dok niste vjencani).
I ne dobivas green card sve dok ne udjes u US sa useljenickom vizom (ovo svi gresku prave: ne "pozelenis" sve dok ne predjes granicu i predas famozni zuti koverat na granici)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cekaj koliko sam te razumeo to znaci da kad bi se ja sad u oktobru prijavio i ako bi bio izvucen, cim bi saznao da sam izvucen (ne znam kad se posle koliko saznaje od prilike) mogli bi odma da se vencamo samo eto zbog papira i posle onda na interviju? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, prijava je u oktobru, 1 maj sljedece godine je kad se moze vidjeti jesi li izvucen ili ne. Neki su slali papire prije nego su se vjencali (kao single), i onda prije intervjua se vjencali, i obavjestavali ambasadu o promjeni statusa i dodavanju muza/zene na prijavu, neki su se prvo vjencavali pa onda slali papire...
|
|||
|
|||
![]()
"Za prijavu na lutriju, potrebno je da imate 18+ godina, završenu četvorogodišnju srednju školu (ili 2godišnje iskustvo u jednom od zanimanja navedenih na njihovom sajtu). Ukoliko ste u bračnoj zajednici, i Vi i supružnik/ca se možete prijaviti po jednom - i navesti onog drugog kao "člana porodice". Koga god da izvuku, dolazi cela porodica. U "decu" se računaju biološka i usvojena deca, kao i pasorci/ke do 21-ne godine starosti koji nisu u bračnoj zajednici."
Jel ovo nema veze sa tim ako se ja ozenim osle 1 maja? to jest kad saznam jesam li izvucen ili ne? Da li ce tada praviti problem u ambasadi ako vide da u prijavi nisam stavio da sam u bracnoj zajednici a onda sam posle prvog maja se ozenio? Pozzz |
|
|||
|
|||
![]()
I jos jedno pitanje ... Ja sam inace rodjen u Kopenhagenu u Danskoj, ali nemam njihovo drzavljanstvo i zivim skoro ceo zivot u Srbiji i imam srpski pasos. ( http://www.zelenalutrija.com/prijava...pplication.jpg ) ovde se vidi kako izgleda prijava pa pitam da ih ne zbunim sto stavim da sam iz danske a prijavljujem se iz Srbije?
Hvala unapred na odgovoru ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Posto si rodjen u Danskoj ti ulazis u njihov broj izvucenih (ukoliko budes izvucen). Kao i u Srbiji, imas dosta ljudi koji su rodjeni u Bosni ili Hrvatskoj, oni ulaze u spisak ljudi iz tih zemalja, bez obzira sto zive u Srbiji.
Znaci tebi je sve Danska, sem sadasnjeg mesta prebivalista, nece ih to nista zbuniti.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
E super i hvala ti na odgovoru
![]() ![]() ![]() E ovako koliko sam ja video i procitao nema tu nekih specificnih stvari sve uglavnom normalno kao i oko svake prijave. Nego reci mi kakva to slika treba da bude? Jel mora strino da bude bela pozadina? I jel ima jos nesto gde mogu pogresiti? mislim gde ljudi cesto grese u prijavi? Pozz |
![]() |
|
|
![]() |