![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Odkad sam dosla ovde postalo mi je jasno sta znaci zastita autorskih prava pa lepo platim pa gledam. clanak iz 2006-te vezan za moj univerzitet ciji sam internet koristila - zivela sam u studenskom domu. Dvoje studenata je dobilo da plati neku ogromantnu sumu zato sto je sharovalo nesto preko tadasnje cini mi se kaze, kako se vec zvase... Da li je bilo 30 nekih pesama, sto su skinuli pa nisu prebacili iz foldera koji se sharuje u drugi, nesto tog tipa.
Ja placam kablovsku i netflix, volim da gledam filmove, volim da idem u bioskop, clan sam DVD kluba sa malo redjim filmovima. I nije mi toliko bitno da vidim Film A momenta tog i tog, nije mi problem da sacekam. A brljanje sad odakle sta smem ili ne smem da gledam mi je trenutno cisto gubljenje vremena, imam ga sve manje i manje. Imas kioske za iznajmljivanje filmova za dolar po danu u velikim prodavnicama. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
According to the letters, these two groups suspect that college students are using their universities' internal networks to share copyrighted files with each other, thereby avoiding the Internet and staying hidden from entertainment industry investigators. Da li iko ima licna iskustva? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Filmovi, serije, dokumentarci | flops | Vaša strana | 11 | 09.02.2015 02:02 |
DS-230 je drugačiji nego na Internetu | vladana | Prva koverta | 11 | 02.07.2009 08:15 |
![]() |