![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Nije ti ovo losa tema uopste.
![]() Ne znam kakvo je stanje kod drugih, ali ovo meni izgleda jedini nacin da pokusam nesto uspijeti sa fakultetom kojim sa zavrsio. U suprotnom, pod hitno cu morati struku mijenjati.. Ali eto, treba biti pozitivan do kraja. Ja sam makar pripremio i ovaj plan u slucaju da ne dobijem, tj da mijenjam struku gdje ima posla, pa bi te svakako savjetovao da ne bi bilo lose imati neki backup plan da ti se svi snovi ne bi urusili u jednom danu. |
|
|||
|
|||
![]()
evo ja cu vam reći sta sam radio:
Prve godine kada sam odigrao... Od oktobra od maja.. ceo forum isčitao. isplanirao sve.. Napravio uzi izbor gradova i gradića... verovao kao nista... kad ono ćorak Druge godine malo manje sve to radio, al se malo vise bavio poslom kompanijama u kojima bih moga da radim. A u medjuremenu dobio turističku vizu za US... opet nista... Treće (ove godine) dodjem tako nekada ovde na forum... upoznao sam dosta ljudi koji su dobili a igrali iz zajebancije (smorio se kao pacov zbog toga) sad ne radim nista. ako bude bude. Trudim se da mi se zivot ne svede na čekanje tog maja... a u medjuvremenu vreme prolazi... |
|
||||
|
||||
![]()
Evo ja sam napravila mali plakat,zalijepila ga u sobu,i tu stoji kao podsjetnik na rezultat koji ocekujem
![]() https://farm9.staticflickr.com/8670/...5718b725_b.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Haha Luisa, skroz kul!
![]() Ja ne radim nista spec, zivot se nastavlja, kuca - pos'o i tako. Ponekad dodjem na forum, iz nekog razloga mi to uliva nadu. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Supruga, ja, kao i većina u Srbiji spajamo kraj sa krajem. ![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sta mislite, ako bi dobili kojim slucajem, koliko se novca minimalno treba ponjeti sa sobom?
![]() (Sve solucije tipe, sa djecom, sa muzem ili zenom, sam) |
|
||||
|
||||
![]()
Ima jos par varijabli koje treba uzeti u obzir, imas li nekoga ovdje? ceka li te posao? imas li gdje biti za pocetak itd...po meni, a govorim iz osobnog iskustva...minimum koji bi ja uzeo je $10000, nas je dvoje smo djece, prva dva mjeseca smo bili kod moje sestre. Mi smo potrosli osjetno vise ali moram priznati da smo trosili novce i na neke stvari na koje inace ne bi ali eto, zato kazem po meni je $10000 minimum ako nemas gdje biti i ako nemas posao koji te ceka.
Prijave: 2001, 2009, 2010, 2011,2012... 06.05.2013. cura izvučena broj 15*** 07.06.2013. poslani papiri za KCC 17.06.2013. papiri stigli u KCC 03.09.2013. odgovor iz KCC da su papiri u procesu 03.02.2014. interview odgođen 28.02.2014. liječnički odrađen 24.03.2014. novi datum interviewa 24.03.2014. green day ![]() 21.08.2014. USA LPR ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nije tema, ali evo dok cekamo moze koristiti svakako...
Cisto jedno informativno pitanje za ove malo upucenije. Uglavnom, zanima me, kako se moze postaviti okruzni Serif u US? Ako nista, koja je procedura za kadete pocetnike u Policiji? Hvala |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vencanje nakon izvlacenja | alexabeograd | Vaša strana | 1 | 19.02.2014 19:26 |
Sta mislite da radite | mvp977 | Vaša strana | 15 | 15.09.2008 12:54 |
Kako izračunati i platiti tromjesečni porez ako radite kao 1099 kontraktor | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 26.06.2007 20:06 |
![]() |