![]() |
|
|
Porodične imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za porodične imigranske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Taji,
Jel postoji neka viza sa kojom bi ti sin mogao cekati ovde u USA dok doje na red za vizu? Mislim da to vrijedi ako si ti US drzavaljnin. Poz. Citat:
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=landlord;58311]Taji,
Jel postoji neka viza sa kojom bi ti sin mogao cekati ovde u USA dok doje na red za vizu? Mislim da to vrijedi ako si ti US drzavaljnin. Poz.[/QUO Landlord, Mom sinu nisu htjeli da daju ni turisticku turisticku vizu 2012, tako da nisam upoznata na koji drugi nacin bi mogao da dodje ovdje a pogotovo i da ceka vizu. Ako imas neke info, pisi molim te I hvala unaprijed. PS US drzavljanin sam od pocetka ove godine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hvala & Pozz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E sad zavisi od statusa onoga koji salje peticiju: ako je US citizen onda je oko godinu dana, ako je LPR onda je oko dvije godine cijela procedura.
|
||||
|
||||
![]()
ОК, хвала... али ако је УС грађанин - неможе брже од тих годину дана... ???
моје инфо кажу да може за око пар месеци .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Lose su ti informacije. Mozes za par meseci ali ako zivis u zemli gde postoji USCIS kancelarija, a to je Grcka, Italija, Nemacka... Za 10 dana apliciram za ovo cudo, pa sam se raspitao...
|
|
||||
|
||||
![]()
ОК, хвала, тако су ми рекли
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Da ne bih otvarao novu temu, resio sam da pitam ovde.
Odbijen sam za turisticku vizu pre par dana u Beogradu. Moja devojka je Americki drzavljanin, rodjena je tamo, pa me zanima koja dokumenta su joj potrebna da bi se vencali u Srbiji? Da li postoji neka posebna procedura, jer ona zbog posla ne moze duze od 10 dana ostati ovde i moramo unapred znati sta sve trebamo spremiti od dokumenata i da li je moguce za tako kratko vreme sve zavrsiti? Hvala unapred! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Bolje ici za supruznicku vizu:
1. Jeftinije je - ne mora se raditi Adjustment of Status (koji kosta dodatnih $1140, plus biometrija $85 i plus ako ne htjedne da ti doktor ovlasten od USCISA prepise i potpise ljekarski dio i zapecati kovertu to je od $200-400) 2. Sa supruznickom vizom odmah mozes poceti raditi dok sa zarucnickom sjedis i cekas EAD odobrenje nekih 3-6 mjeseci 3. Odmah po ulasku dobijes pecat koji je privremena zelena karta. Jedino sto je par mjeseci duzi proces od zarucnicke, ali kad se sve sagleda smatram da je supruznicka viza daleko superiornija od zarucnicke. Ti mozes googlati: K1 vs CR1 visa comparison, pa sam vidjeti. (gledaj 2 link kad googlas)
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
Alien ID - A# | V777 | Stare teme | 4 | 25.11.2008 23:40 |
![]() |