![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
ma osecam se bzvz,mene su ova dva dana vise smorili nego oni sedam meseci... malo sam tuzna,jer kako kaze srecica, ocarala sam se,uz to sam bas i mislila da su nam godine (klinac,muz i ja) prave za odlazak i da cemo uspeti. a onda vidim neko ko se prijavljivao osam,deset i vise puta i nista... show must go on... necu odustati,ali necu se ni tako jako nadati kao ovaj put. Srecno srecnicima 😍
|
|||
|
|||
|
ja sam, iskreno da vam kazem, potpuno slomljena a tek mi je tek prva prijava. iako mi je odmah izaslo not selected, ja sam se toliko nadala da nesto nije u redu. od tolike zelje, moj mozak jednostavno nije hteo da prihvati logiku.
mogu samo da zamislim kako je onima koji su naredjali godine. cestitam svim dobitnicima i mozda i mi krenemo za njima dogodine. |
|
|
||||
|
||||
|
Haha, dobra ideja, ali sam se oženio još davne 2006... U stvari, svaki put mi je dupli has not been selected. Opet kažem, šta je, tu je...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|
|||
|
|||
|
U stvari, svaki put mi je dupli has not been selected. Opet kažem, šta je, tu je...[/quote]
Hey Kuguar! Dugo te nije bilo. Sta da ti kazem, ne odustaj. Vise srece sledeci put! |
|
|
|||
|
|||
|
Nije mi svejedno... Nisam optimista za tamo neki sledeći put... Baš sam se nadala da će ove godine i jedno od nas dvoje izvući - mene ili muža... Videla sam nas tamo, imala sam sliku i ton. To je bilo to..
Ne mogu reći da sam razočarana, tužna sam. Baš tužna.. Nemam varijantu B, a sve više shvatam da nemam ni tu šta da tražim više... Valjda ću za nekoliko dana ovo da prebolim, pa.... možda i vratim optimizam za tamo neki idući put...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
potpuno isti osecaj... jos mi je zao mog sina koji tek treba da odraste na balkanu...
|
|||
|
|||
|
tako slično je i kod mene bilo u prvih par puta. Svaki put nadam se da će me izvući, govorim sebi eh ovo je ta godina, sad si ti na redu, i onda izađu rezultati i ništa. Spuca me depresija ne mogu sebi doći danima jer sam bio već sve isplanirao. Sve dok nisam skontao da tako više ne može i da moram gledati da život organizujem bolje nekako a da tu mogućnost sa lutrijom imam kao plan B ustvari a ne kao plan A. I tako je i bilo. Došlo vrijeme sljedećih rezultata, opet me nisu izvukli ali sada je sve bilo ok, nisam se žalostio toliko...jer nisam se ni nadao da će me izvući. Išao sam logikom - ako me izvuku dobro i jeste ako ne, idemo dalje. I onda su me prošle godine izvukli, baš kada mi nikako nije odgovaralo jer sam se već toliko bio sredio što se tiče životnih pitanja i super mi je, ali hajde sada kada sam već dobio tu mogućnost, šteta je ne isprobati to i ne iskoristiti priliku.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kako mogu da se osjecam, smoreno...
Citala sam neke strane forume na kojima pise da je moguce da ce da poniste izvlacenje kao 2012. godine jer em sto je izvuceno samo 84.000, em sto su 2 dana imali tehnickih problema. Zao bi mi bilo zbog onih koji su vec izvuceni, ali isto tako bi mi bilo drago zbog nas koji nismo i koji se hvatamo za slamku.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||