![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
2 vozaca sa iskustvom $0.60 po milji 2015-2016 volvo ishift ,samo midwest nije otr 2500 do 3000 mil nedeljno laka saradnja bez drame 7736811123
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako nekom treba posao u Data Centru u firmi TeslaWatt neka se javi na oglas!
https://jobs.teslawatt.com/job/5/ U pitanju je Nevada kod jezera Lake Tahoe. |
|
|||
|
|||
![]()
Potreban nam je i elektricar ili neko ko je voljan da radi raznorazne poslove. Slicno kao majstor ili domar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Potreban vozac kamiona $0.55 po milji.
CDL sa minimum dve godine iskustva. Las Vegas! |
|
|||
|
|||
![]()
Potreban radnik - zimska sezonalna pozicija u Colorado
Shuttle driver pozicija. Iz Denvera i drugih lokalnih aerodroma treba prevoziti turiste u ski centre – Aspen-Vail-Breckenridge-Keystone. Posao sa punim radnim vremenom a prekovremeni rad je posebno plaćen. Stanovanje-smeštaj obezbeđen preko kompanije+besplatan ski pass za celu zimsku sezonu+bakšiš Uslovi prijave : Američki zeleni karton ili državljanstvo,driver record za prethodnu 3 godinu,droga/alkohol test pre početka. Plaćena obuka počinje u novembru i decembru, i traje 7 dana. Dobijanje više informacija moguće je u email itrupac@yahoo.com ili na sledećem broju : 970-5106611 Odlična mogućnost zarade preko zime ! |
|
|||
|
|||
![]()
Nekoliko poslova
Potreban radnik elektricar. $15/Hr - Nevada. Idealno za nekoga ko tek pocinje u USA. jobs@teslawatt.com ********************************************* Vozac kamiona Takodje potreban vozac kamiona. Moze pocetnik. $0.60 po milji. Potpuno nov i savremen kamion. ********************************************* Hostesa na ulazu Restoran u lobiju najluksuznijeg hotela u Los Andjelesu. ********************************************* |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bez ikakve zle namere i predrasuda, jos jednom molimo korisnike Foruma da dobro razmisle na kakve poslove se prijavljuju i sa kime sklapaju dogovore i dele privatne informacije. Forum Zelena Lutrija ne proverava istinitost niti zakonsku pozadinu oglasa za posao. Oglasi su, naravno, dobrodosli - zato je ova tema i pokrenuta. Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Naravno mi nemamo nista sa njima vec je u pitanju samo restoran/bar u neposrednom lobiju koji je zaseban biznis. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postovi su vam pod nadzorom, pogotovo nakon promovisanja zatvorenika u Americi koji se zene za "papire", kupuju/prodaju kuce dok cekaju iste, a FBI ih bez razloga hapsi na aerodromu na osnovu federalne optuzbe za koju preti minimum 10 godina zatvora - zatvora u kojem su svi Crnci i Meksikanci i gde niko ne prica engleski (a ni srpski) i gde FBI i sudije ne objasnjavaju zasto hapse na aerodromu?! Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vlasnici smo vise razlicitih vrsta biznisa u USA. (dok u jednom slucaju me prijatelj zamolio da postavim jer se ne bavi forumima previse a ko je iz LA mogao je da predpostavi o kome se radi). Nadam se da nije problem. Svakako smo preko zelene lutrije nasli nekoliko osoba iz ex-yu regiona koje rade kod nas. Sve su iskljucivo legalni poslovi za koje je potreban status u US. U nekim specificnim slucajevima spremni smo da uradimo H1B radnu vizu ili L1 vizu. Ne promovisem nikakve zatvorenike nego sam igrom slucaja video taj youtube video i meni je licno bio interesantan. Da je promovisanje takvih stvari Youtube bi ga obrisao. Svakako ne savetujem nikome ilegalan dolazak u USA. Ako je problem mozete ga obrisati. Video sam postavio jer je u principu nesto sto mozda interesuje clanove foruma pa sam pomislio da je dobro da se podeli. Nemam nikakve veze sa videom ![]() Potreban nam je radnik na lokaciji South Lake Tahoe. Smestaj obezbedjen. Nephodno je poznavanje osnovnog rada na racunaru. Ukoliko ste zainteresovani pisite na jobs@teslawatt.com ili telefon: 775-235-6235 Last edited by Promenada; 17.01.2019 at 07:23. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Stavke iz ponude za posao | milosx | Stare teme | 8 | 13.09.2012 15:50 |
![]() |