![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Evo i ovde da se javim. 09.05. sam saznao da sam izvucen, a 10.05. sam dobio sina
![]() Ne zna se sta je lepse. Broj mi je 4xxx, deluje da je nizak i to je dobro, samo mi je sad malo zbunjujuce sad oko prijave bebe. Imam par pitanja za sada: 1) Supruga i ja nemamo istu adresu u LK, a zivimo na trećoj privatno, da li svo troje moramo da se vodimo na istoj adresi, da li je to vazno za prijavu? 2)Da li mozemo da sackamo pasos za bebu da završimo pa da onda šaljemo DS260, uzimajuci u obzir nas broj? 3) da li mogu negde da vidim kako izgleda ds260, bojim se da ukucam CN i pokrenem popunjavanje da nesto ne zakljucam i zeznem 4) ima li neko preveden ds260 posto onaj link na pocetku ne radi? Hvala unapred svima, ne znam sta me snaslo na brzinu i ne mogu jos da se pokupim. ![]() Pozdrav
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
cestitam dusmanic
![]() Citat:
Zato mislim da prihvatis poundu od faxa i kreni za USA. Kad te prime tebi ce biti dodeljen neko iz administracije da vodi tvoj slucaj. E pre nego sto krenu da ti prave dokumente za vizu preko SEVIS-a bilo J1 ili F1 ti im reci da postoji mogucnost da dobijes GC tokom sledece godine i samo ih pitaj da ti provere da li postoji mogucnost promene iz tog tvog buduceg statusa u GC. Ako ne znaju za odgovor ti onda angazuj nekog advokata da ipak eto, ostavis i tu mogucnost. Ja mislim da to moze, ali ipak proveri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tako da cu pokusati da se vratim sa programa malo ranije za Srbiju da bih sredila potrebnu dokumentaciju. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plan je svakako sada da se fokusiram na studentsku vizu, pa ako bude sta od ovog - bude. Znacemo vise iduce godine. Izvuceno je bas puno ljudi sa visokim brojevima (prijavljuju cak i neke sa 60k) tako da nikad se ne zna ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cao svima. Evo i ja sam ove godine konacno izvucen sa brojem 10***
Pa me zanima iz vasih iskustava kad otprilike mogu da racunam da cu doci na red za intervju? I kakve veze ima da li sam poslao DS 260 ranije ili kasnije? Tj da li utice na datum intervjua? Hvala Vam ljudi |
|
|||
|
|||
![]()
Nema problema ako si u imigrantskom procesu i putujes sa turistickom vizom, ja sam isao par puta za Ameriku dok sam bio u procesu.
Moze da posalje mejl ambasadi, ali odgovor je bio meni da viza svakako sluzi samo da se doleti do Amerike, a da l ce neko da udje ili ne zavisi od granicnog sluzbenika koji svakako moze i bez da si u procesu da ti odbije ulazak. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kad odes da vadis F1 treba da razmislis sta da kazes sluzbeniku, jer on verovatno moze da vidi da si izvucen za GC... Narocito sto je praksa da se malo ceka na F1 vizu jer posle intervjua ide security check koji moze da potraje. Ja bih tu bio krajnje oprezan i informisao bih se dobro.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Racunam da cu se konsultovati sa admission offices fakulteta, u toku priprema I-20 forme, ukoliko budem primljen. Ne znam na koju drugu adresu bih mogao pitati ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV-2020 Selected Winners - DV-2020 Izvuceni Dobitnici | SEEUSAIC | Prijava na Lutriju | 95 | 25.02.2021 01:28 |
Dv 2020 | nemanja markovic | Prijava na Lutriju | 791 | 08.10.2019 09:21 |
Ds260 2019 | kiddo | Uputstva za dobitnike | 21 | 27.02.2019 13:29 |
Informacije za lutriju 2020 | Katarina95 | Prijava na Lutriju | 3 | 30.08.2018 12:03 |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
![]() |