![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Obavestenja o prvim kovertama - April-Jun 2008 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ova tema je namenjena za obavestavanje ljudi ko je izvucen i kada, cisto da imamo bolju predstavu kako stizu prve koverte (u tom smo forumu, je li).
Vidim da se ova tema polako pretvara u onu staru temu sa bloga, tj da svi pokusavaju da postavljaju pitanja za koja imamo posebne forume, a sve u ovoj temi. Veceras pocinjem beskrupulozno da izdvajam poruke sa pitanjima s promasenom temom u druge forume (zasebne teme), cisto da ne pravimo guzvu... Tako da, ako ne nadjete svoju poruku (ili odgovor), potrazite je u forumima koji se bave tom temom. ;-)
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima!
Evo samo da se prijavim, prosle sedmice sam dobila prvu kovertu, poslana 22.4.2008 (meni stigla 13.5.2008). Ako sam pogodila koji je pravi, broj je 17xxx . Puno srece i pozdrav svima! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Jeste to je taj broj...znaci ide godina, kontinent i broj... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
iz tvojih usta u Bozije usi!
![]() stvarno se nadam da ce sve da zavrsi dobro! hvala za cestitke i podrsku! srecom otkrila sam ovaj forum u pravo vrijeme (prije nego sto sam izludila samu sebe dilemama i pitanjima bez odgovora) |
|
||||
|
||||
![]()
Nista se ne brini, mi smo svi ovde da bi jedni drugima pomogli. O tom izludjivanju znam i sama kad je meni trebalo...posle sve krene svojim tokom...samo pitaj sve sto te interesuje...moj broj je bio par hiljada ispod deset hiljada i imala sam intervju pocetkom novembra....opet sve zavisi od godine do godine, ali prati visa bulletin, pa ces tacno da znas kada ce tvoj broj da bude current...npr evo za sad je curent broj za Evropu 26000 za jun ...http://travel.state.gov/visa/frvi/bu...31.html....ako pogledas arhivu, moci ces da znas kako je po godinama bio zakazivan intervju za tvoj broj...
Puno srece i samo hrabro! Pozdrav! |
|
||||
|
||||
![]()
Poz,
danas mi je stigla prva koverta.. poslana 22.4, a broj je 18XXX. Poz. |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitamo!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
moj broj je 000095xx . To znaci neki dobar?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sta dobar,
to znaci odlican broj... Do Nove godine ocekuj intervju u ambasadi... srecno nam bilo.. |
|
|
![]() |