![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo posle vencanja odneli vencani list u ambasadu da bi onda sluzbenik (koji je bio zaduzen za nas slucaj),rekao da se zakazani razgovor nece odlagati nego da ce procedura za mene biti gotova za svega 4 dana, tako da smo posle pregleda i prikupljanja papira otisli zajedno na dan koji je bio naglasen u pismu iz Kentucky-ja.
Na pitanje konzula (koji odlucuje o dobijanju vize) : Zasto ste se tek nedavno uzeli? Odgovor je bio iskren....Ona je dobila, ali mi zelimo da idemo zajedno!To je bilo dovoljno. vrlo bitno: PONESITE VASE ZAJEDNICKE SLIKE PO MOGUCSTVU STO STARIJE...kao dokaz da brak nije iz racuna. |
|
|||
|
|||
![]()
@Lucky
Hvala za informacije! Nadam se da cemo i mi imati srece kao i vi.. ovo za slike mi nikad nebi palo na pamet! Hvala jos jednom! |
|
||||
|
||||
![]()
Znam da nisam ja taj koji treba da postavlja pitanja na ovoj temi, ali ajde kad vec ucestvujem, da i ja pitam nesto. :-)
Pitanje je za Lucky-ja i Mikle-a (pretpostavljam da ce mi Mikle dati bolji odgovor kad prodje proceduru): Kada je vencanje u pitanju, da li je potrebno po vencanju da devojka prvo promeni sve papire zbog prezimena, ili ide sa papirima na kojima je devojacko prezime u ambasadu? Zivo me zanima ta informacija! Unapred hvala. |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam razmisljao o tome i mislim da bi zbog mogucih peripetija ipak trebalo da se ubrzano izmenjaju dokumenta, jer ako se to ne uradi odmah onda posle moze da bude samo dodatna glavobolja. Ali kao sto si rekao, dobices informaciju posle procedure :))
Nego, da ti ovim pitanjem ne pokusavas mozda da ja saopstis javnosti nesto :))) pzdrv |
|
||||
|
||||
![]()
Ej bre Mikle! Odakle tebi to?!?! (Steta, nemam sad smajlija ovde za "pravim se grbav")
Ne znam ja o cemu ti pricas... Samo mi eto tako palo na pamet........... Svakake gluposti meni padnu na pamet.... ;-) |
|
|||
|
|||
![]()
Ma znam ja to... mlados' ludos'... he he..
|
|
|||
|
|||
![]()
MIlose, ja cu da ti kazem kako smo mi uradili(ne znam da li je to i bilo obavezno): Moja zena je promenila prezime i onda je ponovo vadila sva dokumenta na novo prezime (nismo hteli da ostavimo staro mada bi bilo manje peripetija-da ne bi opet bilo nesto sumnjivo konzulu). Naravno, da ti ne pricam koja je to jurnjava bila, posto se po nasem glupom zakonu menja cak i izvod iz maticne knjige rodjenih
|
|
||||
|
||||
![]()
Uh, dobro je da ste stigli... Jeste uspeli sve za par dana da uradite? Posto znam da se samo pasos ceka par dana sigurno, ne znam kakva je procedura sa ostalim dokumentima. Recimo, izvod iz suda, i to... Ja koliko se secam, ja sam svoj izvod cekao nekih 5-6 dana... Znaci, u svakom slucaju ne moze odmah sve odjedared, tako?
(Ti, Mikle, psssst! Samo pitam!) ;-) |
|
|||
|
|||
![]()
hmmm... da cutim... e neeeece moci :)
|
|
|
![]() |