![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » San Diego, California » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pa zasto? zasto.??? moram da pitam.. ![]()
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
ahahahah, znao sam!
![]() Da, nažalost, nisam osoba koja voli alkohol. Prvenstveno zbog ukusa... Pivo i vino ne mogu da pijem (nikad se nisam naterao toliko da ih zavolim), nemaju mi neku visoku upotrebnu vrednost (puno rada da se čovek napije), te obično stučem nešto kratko... po mogućstvu rakiju... a kad se setim da sam tamo kod nas mislio da su Ballantines/Johnny/Jack & Co. majka..... ali ne. samo je jedna...majka. ![]() Ma nekako mi je bezbolnije stući nešto kratko.... paralela: flaster. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Drago mi je zbog vas, nego sta bi sa mojom temom vi ste totalno odlutali. Meni je potrebna pomoc!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Izvinjavam se, mi to zato sto ne zivimo u San Dijegu, pa dajemo sebi oduska...
![]() Nadam se da ce se javiti neko ko bar ima neki info o SD-u, ili neko ko zivi tamo... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ma nema bre frke, dok god mogu, pomoci cu.... finansijski, doduse, tesko (
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ja neznam nikoga ko zivi tamo, bila sam jednom u Sea World i Wild Park i to je otprilike to. Da, klima je dobra kao i u vecem delu Kalifornije. Imam jednu prijateljicu koja je otisla tamo da studira, kaze da je nice, slow paced grad u komparaciji sa LA. Ako ti je suprug studirao ovde, on bi trebalo da zna koja mu area odgovara za zaposlenje i pretpostavljam da je familiar sa zivotom ovde pa ce vam utoliko biti lakse na pocetku (pretpostavljam). Ako zelis da nastavis da radis kao uciteljica, treba da uradis credential - nacices sve ovde
http://www.ctc.ca.gov/credentials/CREDS/iMS-2.html i za skole uopsteno http://www.cde.ca.gov Also, pogledaj sta kazu ljudi na forumu http://www.city-data.com/forum/san-diego/ Pozdrav Zana |
|
|||
|
|||
![]()
E pa Zanice od tebe nesto konkretno,zato hvala. Ovi muski su ipak neozbiljni
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Klima je super ko voli sunce (ja sam se vec smorio), lep turistichki grad (ima svashta da se obidje), prepuno meksikanaca (klasika), restorani se zatvaraju u 22:00 (katastrofa)... Eto to je ukratko, sve shto te zanima pitaj... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Los Angeles, California | asmiki | Lokacije u USA | 191 | 15.05.2019 19:38 |
San Francisco, California | bibi | Lokacije u USA | 134 | 19.01.2019 09:14 |
San Jose, California (Bay Area) | poshtica | Lokacije u USA | 28 | 23.06.2017 16:10 |
Beverly Hills, California | Mitkoni | Lokacije u USA | 0 | 20.12.2014 13:43 |
Santa Barbara, California | elefteros | Lokacije u USA | 0 | 15.12.2014 07:39 |
![]() |