![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke na pocetku novoga zivota.
Uspeli ste ljudi! :grin: Slike predivne, ali nemate pojma kolku su vam likovi zbunjeni. :grin::blink::==D: Svejedno, za koju nedelju kad se opustite promenice se i izrazi lica i kad sve krene kako treba bice super feeling. Jos jednom: MNOGO sam sretna zbog vas i iz sveg srca vam saljem GOOD LUCK! :papa:
2009EU00010xxx Negde krajem Maja 2008- dobila sam prvu kovertu 24/5/2008- poslala prvu kovertu u KCC 17/07/2008-Dobila sam potvrdni mail iz KCC da su dobili moju kovertu 04/11/2008- Zakazan intervju u US Embassy - Skopje 15/10/2008- Stigla druga koverta 20/10/2008- Zakazan lekarski pregled u IOM 04/11/2008 - Uspesno zavrsen intervju, viza odobrena. ![]() 01/03/2010 - Prva stanica Williamsburg, VA 16/06/2010 - Selidba "za stalno" Scottsdale, AZ |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Seekimo;4724]Pridruzujem se cestitkama,puno srece,opisi nam malo samu proceduru na aerodromu kad stignes,bice interesantna mnogima verujem.[/QUOTE]
Da dobro bi bilo da nam opisete airport procedures. Moja koleginica koja se vratila sa turistickog putovanja u USA pre 5 dana pricala je da na granici pored otiske prsija rade i sken na zenice oba oka. :twitch: True of false?
2009EU00010xxx Negde krajem Maja 2008- dobila sam prvu kovertu 24/5/2008- poslala prvu kovertu u KCC 17/07/2008-Dobila sam potvrdni mail iz KCC da su dobili moju kovertu 04/11/2008- Zakazan intervju u US Embassy - Skopje 15/10/2008- Stigla druga koverta 20/10/2008- Zakazan lekarski pregled u IOM 04/11/2008 - Uspesno zavrsen intervju, viza odobrena. ![]() 01/03/2010 - Prva stanica Williamsburg, VA 16/06/2010 - Selidba "za stalno" Scottsdale, AZ |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Olivera;4738]Da dobro bi bilo da nam opisete airport procedures. Moja koleginica koja se vratila
sa turistickog putovanja u USA pre 5 dana pricala je da na granici pored otiske prsija rade i sken na zenice oba oka. :twitch: True of false?[/QUOTE] False :-) ... bar u nasem slucaju. Hvala vam na svim cestitkama....a zena i ja smo zapoceli blog na [URL="http://novakovici.blogspot.com"]http://novakovici.blogspot.com[/URL] Sto se carinske procedure tice, moram priznati da je bila zanimljiva. Otisli smo na citizens and residents deo. Bio tamo neki lik koji je samo gledao na sat i cinio mi se totalno pogubljen. Ko da nema pojma sta radi i da ovo prvi put vidi. Kaze on nama da mora da zuri...i da mi uzmemo te koverte i nesto sto je on naskrabao, da pokupimo kofere i da ovo drzimo ispred sebe. Ono kao...nikako da stavljamo u dzep papire, nego da ih drzimo vidno ispred sebe. I uradismo mi to tako...pokupili kofere i drzimo ovo ko debili, i odjedanput dodje neki officer i pokaze nam gde da idemo :) E tu se ceka....i ceka...i ceka. Mi i jos jedan par smo bili jedini belci, a bilo je tona kineza, nekih arapa, istetoviranih indusa (pitaj boga ustvari ko su ti...lice na induse, ali im zene imaju maramu kao da su iz arabije i skroz istetovirane ruke). Bilo tu svega. I tu cekas na red. Kada dodjes na red, uzmu ti otiske, postave 2-3 pitanja (mi smo menjali adresu) i to je to. Nije nista strasno. |
|
|||
|
|||
![]()
Samo nastavi tako, da te uspesi i dalje prate...
a robu ne mozes da poredis, pogotovo s cenama, Srbija-Ujedinjene Drzave.. ja cekam svoje more.. srecno i sve najbolje zelim porodici Novakovic. sazidaj neki novakovic.com blog :) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE]a zena i ja smo zapoceli blog na [url]http://novakovici.blogspot.com[/url][/QUOTE]
Blog je extra. Ako napises knjigu, ja kupujem. :estudian:
|
||||
|
||||
![]()
Evo i posebna strana za prve utiske zivota u Chicago od DreamerNS... e sad: znam, znam, licni blog je licni blog i treba da se radi na reklamiranju ali ipak ne ispustaj iz vida da prva ljubav zaborava nema :KISS: prema tome, ako nista drugo, bar kopiraj svoje blogove ovde (ili delove istog)....
|
|
|||
|
|||
![]()
Zar ne bi bilo bolje da stoji neki link na blogove ljudi odavde koji pisu o emigraciji? Mislim...mogu kopirati, ali mi to nekako malo...
|
|
||||
|
||||
![]()
Kako god ti odgovara - ako zelis nastavi, a ako ne - svako moze da ode na link i procita tvoje blogove. Tema je izdvojena jer jer su prvi utisci od nekoliko clanova bili rasuti po forumu... No pressure!
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Colorado Springs, Colorado - početak života u USA | stizeljeto | Lokacije u USA | 192 | 24.12.2021 00:44 |
Chicago i početak života u njemu | D$D | Lokacije u USA | 53 | 31.01.2011 17:49 |
NYC - pocetak zivota u USA | kolja | Stare teme | 55 | 23.09.2010 15:44 |
LA vs Chicago | xeg | Lokacije u USA | 46 | 08.05.2009 17:05 |
Minnesota ili Chicago | dreamerns | Lokacije u USA | 10 | 10.05.2008 01:36 |
![]() |