![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
E pa i od mene cestitke... napokon je pocelo i kod nas... sad cu bar da znam zasto gledam u sanduce 10 puta dnevno...
sto je najgore... imam ludog postara koji je u stanju da mi ubaci postu nedeljom izmedju 20 i 22 h.... da ne cekam BELU kovertu to nikad ne bi znao... ![]() e sad ide sedenje pored sanduceta i ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cestitam
![]() joj ![]() danas sam u sanducetu zatekla samo racun za telefon ![]() sad svaki dan oko 11 (kad obicno dolazi postar koji nekako uvek meni zvoni na interfon da mu otvorim) sedim ispred ulaza i cekam ![]() srecno svima koji cekaju |
|
||||
|
||||
![]()
BRAVO!!!!!
![]() ČESTITAM!! ![]() Glavno da je počelo... ![]() Sretno svima nama koji čekamo i nadamo se... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
i prosle godine je bila nalepnica Malmö, Sweden
|
|
|||
|
|||
![]()
Prvo da cestitam, Pekka. This time next year...
![]() Sto se tice Svedske, nakon sto sam dobio kovertu negdje sam procitao da se ove nase u stvari salju iz Malmea. Kad sam onda malo bolje pogledao svoju kovertu vidio sam da stvarno ima neki zig sa svedskim grbom i jos nekim oznakama. Jos jednom, srecno, a i vi ostali redovno provjeravajte sanducice!
Lokacija: BiH Case No: 2009EU00017XXX Prva koverta: 2.6.2008. Prva koverta poslana u KCC: 9.6.2008. Prva koverta stigla u KCC: 12.6.2008. Druga koverta: 6.2.2009. Intervju u Sarajevu zakazan za 27.3.2009. Ljekarski pregled obavljen 9.3.2009. Intervju obavljen i viza odobrena 26.3.2009. U USA od 25.9.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
jeeeej
![]() hvala ti puno sto si nas obavestio da je pocelo... (puno srece i svima koji cekaju)
|
|||
|
|||
![]()
I nama je stigla iz Svedske....izgleda da odatle salju za nas region
|
|
|||
|
|||
![]()
Dakle da elaboriramo pitanje kako from Sweden? Na velikoj beloj koverti je u levom gornjem uglu adresa na koju treba poslati popunjene formulare u Kentaki i ona je ispisana relativno krupnim i masnim slovima. U desnom gornjem uglu se nalaze dva mala bledunjava ziga koji pripadaju Sweden Post Office-u i gradu Malmeu. Koverta je stigla na moje ime,iako je i moja draga aplicirala, tako da sam ja pobedio i ja sam znaci direktor ove opracije.
![]() Sto se tice broja - 2010EU000020XX. Molim iskusne clanove zajednice da me eventualno upute sta bi konkretno mogao da ocekujem u buducnosti, a vezano za ovu pomenutu cifru. ![]() Hvala svima na cestitkama i jedva cekam da krenu vesti od drugih pa da se veselimo. Nadam se da cete svi dobiti koverte. Pozdrav! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Srecno
![]() |
|
|||
|
|||
![]()