![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Zdravstveni problemi i trogodišnja srednja škola » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zana, svaka cast na odgovoru. Slazem se da za sve nedoumice oko pravila "igre", treba pitati upravo one koje su ta pravila postavili.
Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Meni je pored konzula bio i jedan od nasih ljudi, isti onaj koji je ujutro i uzeo dokumenta na prelged, nikoga vise takodje...
Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
usput,ne znam da li je ovo vec negde pomenuto na forumu,ali bih da pitam dok sam ovde-u slucaju da nemas nikog preko ko bi mogao da ti posalje garantno pismo,sta raditi u tom slucaju?koju adresu im poslati kad apliciras za vizu?da li je moguce nekako to uraditi,a da niko ne pomogne(bez obzira da li nekog nemas,ili imas a nece da ti pomogne).unapred hwala.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vladimirko, pitanje ti je super..
sigurno ce se dosta ljudio sa foruma suociti sa slicnim problemom.. Ja sam cuo da je moguce zakupiti postansko sanduce, koje ima neku kao svoju adresu i da ti tu dolazi posta. Ako neko nesto zna vise o ovome neka napise covjeku. Ovo ne bi bilo lose izdvojiti u neki FAQ. poz
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|
![]() |