![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Stavka "Higest level of education completed" » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
da, prijavljivao sam se na dv lutriju dva puta do sada i jos me nisu izvukli
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Prijavi se obavezno, nikad se ne zna....samo napred i puno srece!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prvi put cu ove godine aplicirati, pa citam po redu sve teme i pade mi za oko ova stvar, sto si rekao! Pisu se skole koje su vam izdale diplome... E sad, kod mene postoji problem kao i kod drugih, vezano za osnovno obrazovanje. Zbog rata 1992 - 1995 (BiH) sam morao napustiti rodno mjesto gdje sa pohadjao dio osnovne skole, U prvoj koverti u formularima stoji, kao sto si rekao, da se navede ime skole koja mi je izdala diplomu. Tu sad ima jedna zackoljica! Trazi se da se navede period od kad do kad sam pohadjao tu skolu, koja mi je dala diplomu. Ako bih naveo, od rata na ovamo, postavlja se pitanje gdje sam se skolovao do rata? ![]() Volio bih da cujem i ostale kolege koji su imali slican problem i da su ga uspjesno rijesili. Inace zavrsio sam faks, po starom programu 4 god.(Bachelor's Degree). Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje vezano za edukaciju. Zavrsio sam arhitekturu u Sarajevu (5 godina), ali po starom nastavnom planu i programu. Ovi koji su je zavrsili to isto po Bolonji (isti predmeti, duzina studija...) imaju diplomu magistra tj. Master Degree, e sada me interesuje sta ja treba da napisem prilikom apliciranja, da li isto "Master Degree" iako mi na diplomi pise diplomirani inzenjer arhitekture, ili trebam staviti Bachelor's Degree. Jednom sam na nesto slicno naisao (ne sjecam se tacno na kojoj stranici), i pisalo je: - Master Degree ili 17. godina ukupne edukacije (8 Osnovna skola+4 Gimnazija + 5 Arhitektura = 17 godina). Unaprijed hvala za sve informacije! Pozdrav! |
|
||||
|
||||
![]()
Treba da stavis ono sto ti pise na diplomi - ako nisi predao zahtev za novu diplomu (sto ako je moguce pretpostavljam da kosta), onda imas Bachelor Degree.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
Ciao
ja sam nova na vasoj str.i imam jedno pitanje.imam namjeru da se prijavim ove godine za GC sa obitelji ali nemam zavrsenu srednju skolu nego tecaj frizerstva!pa me zanima dal to prolazi kod njih kad se prijavljujes?i radila sam u Americi tj.na CARNIVAL CRUISE LINE 3 god.dal to dolazi u obzir kao radno iskustvo iako to nemam nigdje navedeno u radnoj knjizici... unaprijed hvala |
|
|
![]() |