![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ok drugar nije problem ja sam pozitivan lik.ako ti se ne odgovara na moje pitanje,to je ok,ali nemoj me kritikovati nisam ja kriminalac drugar,a ako ti nije problem de mi objasni malo o tim posledicama i gdje je to granica izmedu ilegalnog i neilegalnog,ako se sve dobro odradi,i naravno ako se covjek neboji prici toj granici,a ne preci naravno.
|
|
|||
|
|||
![]()
i izvini nisam se zahvalio za kompliment za trike.Hvala
|
|
|||
|
|||
![]()
Da ti dam kratku definiciju mene da nemislis ko sam.Drugar ja sam samo bravar i varioc BOSANAC,koji misli da mu sin nema buducnosti u Bosni i hoce da mu da vise mogucnosti u zivotu.
|
|
||||
|
||||
![]()
evo drugar, nadam se da znash engleski, poshto sada nemam vremena da prevodim
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
pa ti i djecu imas?
Morat ces alimentaciju placati.. A sta ako ti se vise svidi ta druga zena,, ili ako se tvojoj zeni svidi taj drugi muz? Moje misljenje je da to sto ti hoces da uradis nije puno nelegalno.. mozda samo malo.. imas ovde dosta ljudi koji su se ozenili nakon sto su dobili prvu kovertu. Za njih niko ne misli da su to uradili radi papira ![]()
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno,dare_ns,korisna infirmacija.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da drugar recimo da se to desi,u pravu si,a moguce da se desi,sve je moguce,mora zakon imati slovo i za takve slucajeve,ali mislim da bi bilo pametno traziti savjet nekog advokata tamo koji je dobar na polju emigracije,ili neku agenciju,ako imate nekakvu agenciju,moze informacija
|
|
|||
|
|||
![]()
Kowac,ja te necu osuditi,bez obzira sto je to mozda nelegalno,vec cu razumeti.Ne mozemo svi biti izvuceni na lutriji.Prosto razumem da zelis da odes,kako si rekao,naravno ako se ne predje odredjena granica.
Pozdrav, |
|
|||
|
|||
![]()
Lijepo je cuti,rijeci podrske,hvala,pa sta cu drugo moram otici iz Bosne jer me gusi ova sredina,a sacekacu jos proljece posto sam podnio i za iducu godinu green card,ako nebude nista onda mi nema druge nego to odraditi na ovaj drugi nacin,jer mislim da cu izgorijeti u zelji da odem ako budem cekao jos na lutriju,a sve na forumu molim jos jednom za pomoc ako iko ima infotmacija tipa kako je kad prelazis iz statusa turisticke vize u bracnu ili ako ima bolja mogucnos,da predem na bracni status.Jos me zanima kako ide procedura ,da li je bolje da se ovde razvedem ili da odem tamo kao ozenjen pa tamo da se razvedem,jer mislim da bi lakse otisao tamo sa familijom kao turist.HVALA UNAPRED na informacijama.A sto se tice prelaska ove pomenute granice,nisam ja taj lik,ali sto nebih to uradio da izvucem familiju odavde,jer to je u principu ono sto zakon nebrani,sad je samo do ljudi koji sprovode zakon,a to je vec stvar srece na koga cu naletiti od sluzbenika
|
|
|||
|
|||
![]()
OK druže postavio si pitanje, ako ima ljudi koji žele pomoći mogu to vidjeti i odgovoriti. Takođe mislim da imaš pravo na svoje razmišljanje i na takve postupke. Samo smiri se nemoj da bombarduješ toliko s porukama. Nisi otkrio toplu vodu sa tim razmišljanjima i nisu drugi glupi da ne znaju isto to što ti pokušavaš. Ako neko ima ko želi i može da ti odgovori i podijeli informacije javiće se na ovoj temi, a ako ne, onda potraži drugo mjesto za informacije.
|
![]() |
Tags |
kowac |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je nekoga SAD kompanija pozvala na J1 vizu | Good Spirit | Ne-imigrantske vize | 4 | 13.09.2009 19:10 |
![]() |