![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dejancic;13719]STAAAAAAAAA?!?! Ne dobijam stan i posao, pa ja necu ni da idem na intervju! Zasto tu informaciju nisu vidno istakli nego moram ovako na forumu da saznam? Sta ja sad da radim sa parama sto sam ustedeo?[/QUOTE]
Pare meni da das, imam neke sjajne ideje kako da ih investiram (u sebe), pa nema sta da brines. [B]Ivana,[/B] to sto neko radi u Elektrodistribuciji ne znaci prakticno nista jer moze da obavlja niz poslova, od elektricarskih do kancelarijskih. Ako te zanima konkretno zanimanje i kakva mu je prodja u USA, onda to i napises. Ovako, ne znajuci struku tvog muza, mozemo samo da nagadjamo... Sve drugo sto se tice ophodjenja i iscitavanja foruma stoji...
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreadnot;13738]Pare meni da das, imam neke sjajne ideje kako da ih investiram (u sebe), pa nema sta da brines.
[/QUOTE] Nemam para druze, a nemam ni srece, visa bulletin me vara, nece me pa nece...
|
||||
|
||||
![]()
Nemoj da ti cure sline
mani visa bulletine pare spremaj, stalno stedi i videces da to vredi nadjemo se preko bare da upoznamo drugare sve majstore forumase (sto se na njih smese snase)
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
||||
|
||||
![]()
Brisem sline,
briga me za bulletine, pare nemam, dizem kredu, ima i ja da povecam bedu, a kad dodjem preko bare, odmah idem u kabare, i vodim sve forumase, da pokazu talente nase.
|
||||
|
||||
![]()
Ajde ljudi povedite mene,
neću više da mi život vene, vizu nemam a nemam ni para, oženiće me neka cura pa makar iz ćara! Neka bude crna ko' Barak Obama, samo neka kuva kao moja mama. Ne mora da bude lepa kao slika, ako cu da gledam kucu predsednika!
|
||||
|
||||
![]()
Mudro zboris, povescemo tebe,
zajednicki naci cemo trebe, vizu nemas, al' bar pare nadji, uz njih ce nam zivot biti sladji, neka bude crna i za mene, i ja necu gledati druge zene, ali od odlaska menjam taktiku, trazim pare, a ne romantiku.
|
||||
|
||||
![]()
Koji ste vi likovi, steta sto ne umem da nastavim :D
|
||||
|
||||
![]()
pazite sad kad vam se rime nadju u nekom novom granjd hitu... :D pa josh tuzhite Saleta i uzmete mu novaca i kucju u Kaliforniji :)
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=TheNenad;13732]Zamislite kako je tek bilo lepo emigrantima pre interneta da nađu neke korisne informacije...[/QUOTE]
Da...morali su da zovu ambasadu i da pitaju :-) Tih rekla-kazala imas koliko hoces. Ja se secam kada je zena dobila prvo pismo da smo gledali da li moramo biti vencani pre intervjua i koja je procedura. Onda je mama rekla da ima drugaricu i da ona zna nekog iz ambasade. Drugarica nam javila da je razgovarala sa tim covekom i on kaze da je dovoljno da budemo vereni i da automatski ja dobijam green card. Eto koliko lako dezinformacije kruze. Naravno, nazvali smo ambasadu da to proverimo i onda dobili prave informacije. Ali ovo da te neko doceka na aerodromu...to je vrhunac :-) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dejancic;13745]Mudro zboris, povescemo tebe,
zajednicki naci cemo trebe, vizu nemas, al' bar pare nadji, uz njih ce nam zivot biti sladji, neka bude crna i za mene, i ja necu gledati druge zene, ali od odlaska menjam taktiku, trazim pare, a ne romantiku.[/QUOTE] ajte drugovi vi do nas, Amerika je pravi spas, ovde stvarno ima svega, pustinje, okeana, planina i snega, zivot ce vam biti daleko bolji, ali se pazite, jer se ovde lako goji, ja sam vec 10 kila tezi, od dobrih burgera treba da se bezi, ima i treba za svakog da se nadje, razlicitost kultura cini to jos sladje, pa da se jednom skupimo svi, i odemo u Vegas na nezaboravan godisnji |
|
|
![]() |