![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
ah kakva srceparajuca prica. i sta sad mi treba ovde da placemo zajedno sa tobom nad tvojom "teskom sudbinom"???
izvini brate, ali ti si obicni ser*onja, i bolje nemoj nigde takav ni da ides. nije to za tebe. umesto da slavis, jer si dupli srecnik, em si dobio zelenu kartu na lutriji, em si nasao zenu, ti kukas tu ko neka baba. svako normalan bi otisao, ostvario to pravo na Green Card, pa ne potpisujes ti nikakav ugovor da MORAS tamo da budes...pa ostanes malo, probas, vidis, za to vreme vidis i sta se desava sa tom vezom. ako je prava veza, i prava ljubav, cekace te ona, nece da pobegne zbog malo razdvojenosti. uostalom, ako se ona predomisli i pozeli da ide sa tobom u USA, ima i za to nacina....ali lakse je plakati nad svojom "teskom sudbinom" bu-huuuu, smrc, smrc.....jadan covek sta ga je sve snaslo! hahaha |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ovo je teska ne istina, i ne slusaj ove gluposti. ako se vencate ona NECE moci da ide u USA za tobom, vec ce morati da ceka u svojoj maticnoj zemlji, dok joj se ne odobri viza sto nekad traje toliko dugo da ces ti pre postati citizen, nego sto ce ona dobiti vizu...znaci 5 + 1.5 g |
|
||||
|
||||
![]()
Razumijem tvoje dileme i necu ni pokusati da te ubjedjujem u jednu ili drugu stvar. Ja se nisam pokajala sto sam ostavila sve i dosla, ali da je tesko, jeste. Razmisli sta je ono sto te vuce da odes a sta te drzi da ostanes i izvagaj. Slazem se sa ex-usa u tome da te niko ne tjera da ostanes ovdje do kraja zivota. Nije lako niti jeftino putovati svako malo, ali opet ako dodjes i uzmes GC, barem imas jos jednu opciju u ruci za godine koje dolaze, kad vidis da li je ta djevojka tvoja buducnost i da li je Amerika zaista tvoj san. U svakom slucaju zelim ti srecu sta god da odlucis.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam verovatno preterano iskljuciva, ali smatram da od samosazaljenja nista dobro ne dodje. Ja bih skupila mudabeep i zagrizla.
Nisam psiholog ali kao sto neko rece, dosta si providan da si ustvari u strahu od zivota i odluka, pa trazis izgovore. Evo nesto jako licno: moj muz i ja smo se upoznali par meseci pre nego sto sam otisla za Svajcarsku. Na tri godine. NIKO nije verovao da cemo uspeti osim NAS. Onda sam se ja vratila u Srbiju zbog njega. I nakon 3 godine u Srbiji sad zajedno idemo u Ameriku. I planiramo jos toliko toga ![]() Ali gledali smo u istom smeru, kako se to kaze. E to je bitno po mom misljenju. Zajednicki snovi, ideje i planovi. Onda se sve prebrodi, u suprotnom se traze izgovori za povlacenje. Izvini ako sam mnogo direktna Srecno
|
||||
|
||||
![]()
Slazem se sa prethodnim postovima - od sazaljevanja nema nikakve vajde, iskoristi to pametno sto si dobio GC, kao sto ti i sam rece na tebi je da donesesh odluku naravno, ali moje misljenje je da u takvoj situaciji nema dvoumljenja. Barem sa moje tacke gledista, kada sam video da sam izvucen i dobio i vizu posle, nije bilo dvoumljenja uopste. Znao sam istog momenta sta cu raditi i sta mi je raditi. Nije bilo sanse da ovu priliku propustim, jer ne verujem da bih je imao po drugi put
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
ovde će ti ispasti gomila mišljenja, a moje je najbolje :P šalim se
![]() ali ja sam rešio, još prvi put kada sam uzeo tiket, da ako se nešto bitno dešava u životu, odem makar turistički na mesec dana, naravno ako izvuku moj tiket. Gomila ljudi igra godinama, pa nekako već po inerciji i ne očekuje previše, dobiju taman kad treba da, npr, diplomiraju, naprave dete... i odu. Kao što je neko već rekao: stavi vezu na test. Ako si već sa tom ženom srećan, imate neka slična mišljenja... samo se malo razlikuje to mišljenje o USA, i volite se, planirate da se venčate, zašto ne bi probali svoju ljubav da gajite u nekom drugom svetu? Ima tu forumskih primera ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ako si mislio da su medicinske usluge skupe, cekaj tek da cujes satnice advokata :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ex-usa je upravu u ovom slucaju, sa advokatom ili bez u idealnom slucaju minimalno cekanje je 2 godine za zarucnicku vizu za koju treba drzavljanstvo. A spajanje porodice ide jos i duze.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanje vezano za useljeničku vizu F4 preko brata/sestra | Feda022 | Porodične imigrantske vize | 10 | 03.06.2011 13:24 |
brak za vizu | kowac | Vaša strana | 43 | 11.12.2010 04:27 |
Da li je nekoga SAD kompanija pozvala na J1 vizu | Good Spirit | Ne-imigrantske vize | 4 | 13.09.2009 19:10 |
Da li imate budžet? | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 20.08.2007 21:57 |
![]() |