![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Cura dobila prvu kovertu. Kada da se vencamo, sada ili kasnije » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Case Number: 2010EU00010717 Prva koverta stigla: 08.06.2009. Prva koverta vraćena: 11.06.2009. Druga koverta stigla: 09.11.2009. Zakazan intervju za 10.12.2009 - odložen za 10.02.2010. Završen lekarski pregled: 04.01.2010. Visa odobrena - 11.02.2010. U USA - od 03.06.2010. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Mjesec kada cete biti pozvani na razgovor zavisi od Case Number (to je onaj broj sto svi ostavljaju u potpisu ![]() Mozes vidjeti u potpisima ostalih clanova kada su isli na razgovor, i uporediti sa njihovim brojevima (naravno nije svake godine isto, ali "vrti se" tu negdje). Najbolje je da se vjencate sto prije (tj par mjeseci prije nego sto stigne 2. koverta), i da nakon vjencanja odmah obavijestite KCC o promjeni statusa, tako da oboje zajedno u 2. koverti budete pozvani na intervju i zajedno prolazite kroz proces. Posto je razmak izmedju 2. koverte i razgovora prilicno kratak, trebate voditi racuna da djevojka ima vremena promijeniti dokumenta, tako da na intervju imate sve "updejtano". ![]() Za pocetak i planove, najbitniji iz koverte ti je taj Case Number, na osnovu kojeg mozete otprilike zakljuciti kad dolazite na red. Nadam se da sam barem nesto pomogla. ![]()
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sorry again sto postavljam isto pitanje
![]() ![]() ![]() Da li cura moze da posalje prvu kovertu sada, a da se posle toga vencamo ili da se vencamo pre nego sto posalje prvu kovertu. Mada kontam da kad posalje prvu kovertu, mozemo da se vencamo i da ona menja podatke i sl. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Opcija 1. ako biste se sada odmah vjencali, i ona tako slala formulare, onda biste se odmah vodili zajedno. Opcija 2. Ako se vjencate nakon sto ona posalje prvu kovertu, ona ce o tome obavijestiti KCC i samo poslati updejtane dokumente, a na razgovor donosite par slika od ranije, slike za vjencanja itd. Licno, ja sam izabrala drugu opciju, da se sad ne bismo navrat-nanos vjencavali, jer nema neke razlike ako na vrijeme o svemu obavijestis KCC. Za ono prethodno pitanje, zaista ne znam sta bih ti odgovorila.. pogledaj nesto slicno na ovoj temi http://www.elitesecurity.org/t212496...eci-studentska
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Čestitam Visitors za kovertu.Ako može samo info kad ti je devojka primila i gde pošto kruže glasine da su prestali za ovu godinu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pregrizi jezik!!! Ne odustajem ja jos!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja bih se vratio na prvobitnu temu vezanu za "pravo vreme" vencavanja i "changing status". Ono sto sam mogao da procitam na ovom i drugim forumima, kao i na zvanicnom sajtu travel.state, dovoljno je da zakljucim da promena statusa iz SINGLE u MARRIED nije nikakav problem, ali ono sto nisam mogao da zakljucim su sledece stvari:
Sta se desava i da li se promenom statusa iz SINGLE u MARRIED "ugrozava" izdavanje vize cak i nosiocu aplikacije ako: - se ne "odabere pravo vreme vencavanja" pa KCC ne dobije na vreme informaciju o promeni statusa, te druga koverta stigne sa single statusom a ti si married? - npr. posumnjaju da je status promenjen zbog para, zbog vencanja obavljenog neposredno pred interviju? - procene da je brak "neozbiljan" jer ih slike ne ubede dovoljno? - ovaj drugi ko nije nosilac aplikacije ne ispunjava neki kriterijum (osudjivan, hapsen....)? - ovaj koji nije nosilac slucaja ne stigne da izvadi svu potrebnu dokumentaciju do intervijua (recimo fali pasos ili lekarsi pregled)? Dakle, interesuje me da li se moze desiti da se nosiocu izda viza a drugom aplikantu ne ili obratno? Da li ove navedene stvari mogu da budu neke od razloga za to? Da li je neko cuo za slicnu situaciju? Da li moguce da i nosioca odbiju zbog gore navedenih razloga? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne znam zasto komplikovati, i davati neke sumnje. I meni samoj bi bilo sumnjivo da se neko vjenca 5 dana pred intervju, a da ne bude konzulatu.. I da, mislim da na ovom forumu niko jos nije bio tako neozbiljan da ceka zadnji tren i da se dovede u takvu situaciju. Neka me neko ispravi ako grijesim. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Prvo bih htio da se izvinem ako se ova tema ponavlja,pokusao sam da je nadem ali nisam uspio nigdje,pa ako nije problem ako mozete da mi objasnite.
Dobio sam na lutriji,i curu sa kojom sam skoro 3 godine,i naravno nas je san da odemo odavde i zapocnemo zivot negdje drugo,e sad je problem ona nije bila prijavljena na lutriju. Ako se ja sa njom ozenim prije intervjua da li cu je moci nadovezati na svoj dobitak pa da i ona dobije kada i ja kartu? Jer stvarno je previse da cekam do 5 godina dok ona ne dobije zelenu kartu drugim putem,i da napomenem financijska mi je situacija odlicna tako da nemaju sta sumnjati da radi novca ovo radim. Hvala vam puno,i oprostite jos jednom! |
|
||||
|
||||
![]()
Da, uzmite se obavezno pre intervjua i ona ce dobiti papire u isto vreme kad i ti...
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sta mozemo vec sada da uradimo? | Tarzan | Stare teme | 17 | 08.12.2009 09:41 |
ZelenaLutrija od sada i na Twitter-u! :) | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 2 | 20.04.2009 18:24 |
Pogresno ispunjena jedna od formi koje se salju u odgovoru na prvu kovertu | landlord | Prva koverta | 3 | 08.09.2008 23:07 |
Korisni linkovi za ljude koji su dobili prvu kovertu | landlord | Vaša strana | 0 | 12.07.2008 08:36 |
![]() |