![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@Zelenika
Meni je ova stranica jako dobra jer u pravilu uvijek daje najjeftinije cijene za Zagreb. www.cheapoair.com/ Automatski pretrazuje letove i sa propelernim motorima recimo do Budimpešte tako da cijene znaju biti jako jeftine jer takvi letovi nisu popunjeni jer ih pretrazivaci masovno ne pretrazuju. Isto tako preporučam www.kayak.com/ Meni je prijatelj prije mjesec dana isao u NY na vjencanje rođakinje sa zenom i djetetom i karta preko Budimpeste ga je dosla 10000 kn (1360 €) povratna za sve jer je dijete imalo popust. Najbolja je solucija naci takav let na netu i onda zvati agencije i pitati ih koja je njihova cijena za taj let i dati im do znanja da vi imate takav let na ekranu pa spuste cijenu. Neke agencije odmah ne zele dalje pricati ali ove manje privatne jos znaju spustiti cca 100 kn jer u prosjeku agencije zarađuju oko 150-200 kuna (28€) na karti pa ako je vise ljudi onda na grupu uzmu 300 kuna(42€)... Ako se ujutro ne pojavi neki let, treba probati kasno navecer jer kad god vi pretrazujete onda se u sustavu rezervira taj let pa ga kasnije jedno 30 minuta ne pokaze drugima jer postoji mogucnost da ga kupite. Tako da je najbolje pretrazivati rano ujutro i kasno navecer, kada Amerika spava i kada Europa spava. Isto tako treba postaviti pretrazivac da trazi karte za vise osoba jer onda u pravilu pokaze bolje karte sa boljim presjedanjima jer sustav najcesce izbaci karte koje se zeli rijesiti da bi popunio manje popularne letove. Recimo, ako kupujem 1 kartu iz Trsta pokaze mi let Trst-Rim-Milano-JFK. Ako stavim da kupujem 4 karte iz Trsta, onda mi ponudi kartu Trst-Rim-JFK. Onda nazovem agenciju i trazim agenciju kojoj se pokaze ova karta preko Rima za JFK.... mali trikovi zlata vrijede... Nama tu na primorju je najbolji let preko Venecije s Deltom, bude direktni let za 398 € povratni, je da je stari Boeing 767 ali ono..... Ovo pod starim mislim na to da nema televizore na naslonjacu nego bude 10 TV-a za cijeli avion... Karte je najbolje kupovati oko 25-28 dana prije leta. To je granica u algoritmu kompjutera da let nije niti prehitan a niti planiran unaprijed... Sto se tice leta preko F. ili M. nema neke razlike, jedino sto su avioni iz M. manje napunjeni a u F. bude guzva... Cesto se desilo da oni koji idu preko M. imaju prazno mjesto pored sebe.. |
|
|||
|
|||
![]()
Vau! Puno hvala!!
Nikad nisam cula za ove stranice, a jos manje za trikove.. Wunderbar! ![]() Ma ja mislim potegnuti tek u 11. mjesecu, tako da imam jos fore, ali dobro je znati ovakve stvari unaprijed. Hvala jos jednom, i drzim palceve za 15. 7. ![]() (nadam se da ste se prijavili!) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Mračna strana emigracije | TheNenad | Vaša strana | 63 | 22.11.2012 19:28 |
Smešna strana imigracije | srdjevic | Vaša strana | 67 | 02.06.2009 08:27 |
Moja aplikacija. | Homo sapiens | Vaša strana | 1 | 27.05.2008 09:26 |
nedostaje 6. strana uputstva | neky | Prva koverta | 14 | 26.05.2008 02:18 |
![]() |