![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DV2012 promenjena procedura - nema vise koverti? » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
known (street address including ZIP code). Include the name of a person who currently lives there." i adresa na koju da mi posalju zelenu kartu "Address in the United States where you want your Permanent Resident Card (Green Card) mailed, if different from address in item #10 (include the name of a person who currently lives there)." a ja iskreno nemam pojma ni gde cu ziveti jos uvek pokusavam da stupim u kontakt sa drustvom, da li su ova polja obavezna i da li treba da se nazivi skola i zanimanja pisu na srpskom ili na engleskom? |
|
|||
|
|||
![]()
Eh svi , pogledajte jos 1om , NEMORA DA SE IMAJU originali citaj pazljivo:
Passport(s) valid for six months beyond the intended date of entry into the U.S. for you and each family member applying for a visa. Original documents or ]certified copies of all applicable civil documents listed in the Step 3 instructions. Original Document Requirements The applicant and each family member who will accompany the applicant to the United States will need to submit original documents or certified copies of the documents listed in section Step 3 from an appropriate office (authority, or issuing entity) in your country. Translation Requirements i dalje , morate imati prevode kod ovlascenoh sudskog tumaca kao sto vam je rekao Bockyman |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
није потребан превод ако су документа на енглеском језику, или службеном језику земље у којој се обавља интервју. а српски језик (као и хрватски и босански у хрватској и бих) је званични језик у нашој земљи... ваљда је сада свима јасно...
|
|||
|
|||
![]()
eh , a sto se tice slanja,
jel ima neke veze ako se salje DHL - om na preporuceno, i dali je nasa posta sigurna , il ne, Nasa - srpska, (ne americka jos) |
|
|||
|
|||
![]()
Mi sutra saljemo Fedex-om, ima i tracking number, i lijepo pratimo gdje nam je posiljka, i kad onaj sluzbenik preda u Kentaki, odmah po predavanju koverte ce nas nazvati..Dakle sto je sigurno, sigurno je...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Sve je ok , - a gde ste nasli fedex, - ja samo dhl , koja je cifra za fedex
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ми смо послали прошле године авионско писмо,са повратницом, коштало нас је око 350дин, писмо је стигло за 11 дана (то знамо са датума на повратници која нам је стигла). не сумњам ја ни у dhl ни у fedex, али ми нешто говори да су бар 10 (десет) пута скупљи, ако не и више... па ко воли... ко шаље dhl-ом или fedex-ом нека јави колико кошта...
|
|||
|
|||
![]()
Jel moze neko da mi kaze da li moram da popunim adrese gde cu stranovati i na koju da mi posalju green card i da li moze neko da mi kaze da li trebam da popunjavam pitanje 34. u DS-230 obrascu o prethodnim vojnim sluzbama posto sam sluzio vojsku civilno i da li mi je potrebna potvrda iz vojnog odseka za intervju?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() A sto se tice, pitanja 34. DS-230, mislim da treba bez obzira sto je bila civilka i potvrda ti je onda neophodna! |
|
|||
|
|||
![]()
Drugar je moj slao ove godine dhl-m u usa i za jednu kovertu sa 7-8 papira,u njoj da kazemo ne materijalne vrednosti platio je 3800 dinara ili 38€, pa ko voli nek izvoli, lepo je neko rekao pismo sa povratnicom 350 dinara i dovidjenja prijatno!
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2012 Results | vrhunski | Prva koverta | 602 | 27.09.2011 19:21 |
Od ilegalnog do legalnog statusa - procedura Zelene karte! | Marija | Prva koverta | 8 | 09.05.2008 19:45 |
![]() |