![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ili vi pravite tenziju ili sam ja preopušten.
Prvo "taj" broj nigdje nisam upisivao po ćoškovima. Imaju papir sa bar kodom kliknu na njega priheftaju i idu dalje. Baš će neko toliko brojeva prekucavat, pa nije ovo japanska zelena karta ;-p Drugo, ja osnovnu školu nisam pisao, samo fax i srednju ... Treće, slike u celofan i sve skupa u kovertu, najobičnijom Pošte Srpske čak i bez preporuke, mislim čemu preporuka, da sutra nekom dokazujem njom kako sam poslao a oni eto nisu dobili ... proverim za 15-tak dana da li je stiglo, ako nije šaljem ponovo (mislim siguran sam da će stići). Za koji dan odoh povaditi ove dokumente koje traže, samo zvanične sa stranice, NIŠTA više od toga. Jedino što planiran da mi rođak koji ima malu firmu tamo, pošalje ponudu za posao, onaj famozni I obrazac neću imati već najobičniji mail. U dan D namontiram se sa sve pilićima svojim, pa u Sarajevo po vizu ;-) I ono najvažnije više neću da se mučim čitajući tuđa nagađanja, postoji onih par koraka (zvanični sajt) i to je to ... |
|
|||
|
|||
![]()
Bilo kako bilo koverta je poslata, da ako im stigne!
![]() A sto se tice broja, kada ste provjeravali status i pri samom dnu texta pise sledece: "Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents...." Direktno online upisivanje tog broja nije moguce, ali postoje razni text procesori (kao sto je MS Word) gdje mozete na blank papir napravit heder i u njemu upisat taj Case Number zatim odstampat na vec odstampanom formuralu! ![]() Sad ide skupljanje dokumenata, trka frka halabuka! Srecno svima! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Treba da se upise broj posto se to trazi. Verovatno nije nista strasno ako se ne upise, broj verovatno samo njima olaksava proceduru, ali kad vec traze upisite. Obrazac je iako je on-line ocigledno isti kao i predhodnih godina, i mi smo upisivali rukom "citko" gornjem desnom uglu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Procitajte recenucu u celini.
If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center. Po meni ovo ipak znaci da se na dokumentima koje saljemo ne upisuje nikakav broj jer za to ne postoji predvidjeno polje. Ovo je sve vrlo ozbiljna stvar da bi izosavili tako neko polje... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Najbolja opcija, ako mislite da treba upisite Case Number, ako ne ostavite prazno!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja se izvinjavam unapred ako odgovor na ovo pitanje već negde postoji, ali na formularu DS-230 Part I, postoji pitanje 10. koje kaže Permanent adress in the United states where you intend to live (if known) i tako dalje (verovatno svi već znate o čemu se radi).
E sada, ja uredno pozovem ambasadu u BG-u, imigraciono odeljenje da pitam za ovo i kažem im da ne mogu unapred da znam gde ću da živim kad još uvek nisam ni dobila zelenu kartu i oni meni kažu moguće da će vam vratiti, napišite adresu. Da li ste vi ovo upisivali ? Hvala unapred |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
27.11.2009-Prijava za DV2011 24.05.2010-Stigla prva koverta 05.06.2010-Formulari poslati u Kentaki 10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki 05.10.2010-Stigla druga koverta 02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D" 23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize ![]() 23.05.2011-Vežite se polećemo |
|
||||
|
||||
![]()
I nije bilo problema?! Mi znamo gde cemo najverovatnije ici ali sad u orvoj koverti ne mogu da definitivno dam adresu u SAD.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno. Stavka je baš bezveze, a i u zagradi piše if known, tako da ne bi smeli da prave probleme. :S
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
2012 prijave - Pitanja u vezi sa obrazovanjem i popunjavanje formi | IvanS | Prva koverta | 12 | 23.05.2012 13:06 |
Rešen Problem oko Popunjavanja Formulara DSP-122 i DS-230 | Johnny | Prva koverta | 19 | 09.03.2011 01:41 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! | Marko | Prva koverta | 2 | 09.05.2006 19:16 |
![]() |