![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreadnot;25148]Mi placamo $695 dvosobni (oko osamdesetak kvm), sa garaznim mestom, vodom i odnosenjem djubreta ukljuceno u cenu, u jednom od najboljih delova Milvokija (Shorewood), sa jakim obrazovnim sistemom, belom populacijom, veoma visokim property taksama i ocas posla do centra grada. Struja i grejanje na nas racun. Ne bih mrdao odavde ni za kilo svilenih bombona. Mislim da placamo sasvim pristojnu cenu, da nije dranje. Dobili smo samo kompletiranu kuhinju (frizider, sporet, mikrotalasna), cetiri stana dele ves masinu i susilicu, imamo i dodatnu prostoriju kao ostavu za sve, svako svoj cosak. Nema buba ni bed bugs, tek po neki retki pauk. oko kuce bruka veverica, chipmunksa, zeceva, po neki rakun. U sklopu naselja sa apartmanima je i bazen, klupska kuca, teretana i sl., ali nisam do sada koristio, ne deluje mi bas nesto ekstra.[/QUOTE]
ISUSE! Ja placam sobu $575 (sa rezijama), u ok kraju samo nije nesto previse blizu.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Smith6000;25183]ISUSE! Ja placam sobu $575 (sa rezijama), u ok kraju samo nije nesto previse blizu.[/QUOTE]
Eeee ... al zato ti mozes da se seces po Menhetnu svaki dan ... :naughty:
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]()
"Concrete jungle where dreams are made of..."
Tako je to druze, svuda. Deluje ponekad nepravicno :nene: |
|
|||
|
|||
![]()
U principu, po cenama nekretnina se vidi i kakva je industrija u tom mestu.... Ne kazem, NYC, SF i Boston su naduvani, ali i to je zbog potraznje....svi hoce tamo...ima razloga zasto.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreamerns;25187]U principu, po cenama nekretnina se vidi i kakva je industrija u tom mestu.... Ne kazem, NYC, SF i Boston su naduvani, ali i to je zbog potraznje....svi hoce tamo...ima razloga zasto.[/QUOTE]
Ma svi vi da nakrivite kapu i da pevate, mi imamoo kucicu od 2,000 Sqf (cca 180 sqm) i placam ko grcka, 2,500 $ plus troskovi. I sad ce neki da kazu, pa kad se mangupiras pa hoces veliku kucu al jadac, nije tako. Ja sam nekih 40 milja od SF-a i sto si blize to dobijas manje prostora za vise para, tako da bih u SF-u za te pare verovatno dobio garsonjeru, i to ne u bas otmenom kraju! U celoj Silicon Valey cene nekretnina za iznajmljivanje su totalno abnormalne!! :nene: Al kad je posao tu, sta da se radi... A i cetvoro nas je.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Score;25242]Ma svi vi da nakrivite kapu i da pevate, mi imamoo kucicu od 2,000 Sqf (cca 180 sqm) i placam ko grcka, 2,500 $ plus troskovi. I sad ce neki da kazu, pa kad se mangupiras pa hoces veliku kucu al jadac, nije tako. Ja sam nekih 40 milja od SF-a i sto si blize to dobijas manje prostora za vise para, tako da bih u SF-u za te pare verovatno dobio garsonjeru, i to ne u bas otmenom kraju! U celoj Silicon Valey cene nekretnina za iznajmljivanje su totalno abnormalne!! :nene: Al kad je posao tu, sta da se radi... A i cetvoro nas je.[/QUOTE]
To je ekstra cena za toliku kucu. Uglavnom kuce te velicine idu od 3500$ pa navise...doduse, zavisi od mesta. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dreamerns;25251]To je ekstra cena za toliku kucu. Uglavnom kuce te velicine idu od 3500$ pa navise...doduse, zavisi od mesta.[/QUOTE]
Potpuno si u pravu, ovo je bilo "preko veze" pa je zato ovoliko "povoljno"!Inace mesto je predivno, za razliku od kalifornijskog proseka, gde je procenat belaca 31% (otprilike) ovde je 61% i to je opao poslednjih godina. Nekako, omniprisutni kinezi su nekako omasili ovaj deo drzave, sve elementarne skole su ocena 10. Preporucujem Dublin (ne u Irskoj...) i Pleasanton.
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina kuće-stana u USA | olivera77 | Vodič za emigrante | 216 | 10.01.2023 13:14 |
Rentiranje stana/kuce i sve sto ide uz to | dmi | Vaša strana | 6 | 09.11.2009 11:46 |
![]() |