![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
`ajd ovako:
1. Na koji način si u proceduri za dobijanje GC? 2. Koliko si imao godina kada si "ušao" u tu proceduru? Tek posle toga bilo koji odgovori imaju smisla...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iz licnog, a i iz iskustva drugih ovo tvrdim! |
|
|||
|
|||
![]()
A da ti malko procitas forum? Potrebno je jedno 10 minuta da bi nasao odgovore na sva pitanja. Sa druge strane, ljudi ovde ne umeju da citaju misli na daljinu, tako da ako zelis da ti neko u bilo cemu pomogne budi malko precizniji. Ljudi se ubili da skontaju o cemu ti uopste pricas.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Joooooooj ,jooooooj ja cu prvi da se kikiriki!To je za Miloseva pitanja a sto se tice DV i turistickih visa i bilo kakvih dr. useljenickih visa ucestvovanje u DV NE UTICE I NE OTEZAVA DOBIJANJE DOTICNIH DAPACE SAMO CES PRE DA SE ISELIS IZVLACENJEM NA LUTRIJI. DILEMA RESENA 100 odsto.Pozdrav svima
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo sta sam ja nasla na stranici:
http://www.travel.state.gov/visa/imm...info_3743.html Applicants whose 21st birthday is before the appointment date should immediately contact the U.S. Embassy/Consulate General where the interview will occur to request an earlier appointment. Failure to receive a visa before the applicant's 21st birthday may make the applicant ineligible for an immigrant visa at this time. E sad, po ovome izgleda da si se trebao javiti PRIJE nego sto si navrsio 21 godinu., nazovi odmah ambasadu. Nadam se da nije kasno za ovu tvoju imigrantsku vizu. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pazi ti si do 21. godine maloletan i ako zivis sa svojim roditeljima ti mozes i njih da dovedes sa sobom ako si izvucen. Jedino sto se razgovor u ambasadi mora obaviti pre tvog 21. rodjendana. Nazovi ambasadu i lepo pitaj to za godine i sve po redu, oni su takodje tu da ti pomognu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |