![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ana Zlatanovic;37660]Zdravo, da li postoji mogucnost za pomoc...postala sam clan ovog foruma pre nedelju dana pa mi je potrebna pomoc kako krenuti sa lutrijom, kada se prijaviti...? Da li moze u maju ili ipak mora da se ceka oktobar-novembar?[/QUOTE]
Prijave su uvijek u listopadu (do početka studenog) i uvijek za dvije godine unaprijed. Dakle, ove godine smo očekivali prijave za DV-2015. Moguće je da do toga neće doći zbog novog prijedloga zakona koji bi ukinuo lutriju. Više o tome možeš pročitati [URL="http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1269"]na ovoj temi[/URL].
|
||||
|
||||
![]()
Ekipa jel vam pomalo trema kako se blizi 01.05?!
Meni jest..... uuuuu. |
|
||||
|
||||
![]()
Meni bila pre jedno 15-ak dana, ali sada sam ušao u neki projekat pa nemam vremena da se zanimam nešto mnogo oko toga.
|
||||
|
||||
![]()
Jeste trema - al ona POZITIVNA! :obrva:
Jos ako bude ono sto cekamo - bice i najbolja trema u zivotu :grin: |
|
||||
|
||||
![]()
Nema treme, ali sam nestrpljiva. Računam još dva tjedna čekanja. :bravo:
|
|||
|
|||
![]()
Sve manje vremena treba da prodje, sto bi rekli u vojsci brojimo sitnooooo....
|
|
|||
|
|||
![]()
E ljudi,eto ga...jos malo..rekose prvog maja...ja definitivo necu provjeriti prvog zbog slucaja da se razocaram,a ne bih ni sebi ni drugima da kvarim praznik..dakle drugog...sretno nam svima:bravo:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja nisam imao tremu neku.
Ali nekako kako se ovo približilo obuzimame neki čudan osjećaj. Malo me ipak trema hvata :) |
|
||||
|
||||
![]()
Ne znam po koji puta igrate ali s godinama ce proci i ta trema..samo opusteno da se ne razocarate previse :) odnosno ako ovo bude zadnje izvlacenje bit ce i zadnja trema :)
sretno.. |
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put igram.
Možda zbog toga :) Ma šta god da bude ali ipak imam tremu :) |
|
|
![]() |