![]() |
|
|
|||||||
| Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
A sto si poslao vojno uverenje? Jel si bio u vojsci ili si onako poslao? I jel treba uverenje iz suda?😁😁
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sve mi je bilo čas posla da se povadi tako da nije mi bio problem doći do baš svih potvrda i sve poslati, od viška glava ne boli
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nije problem obnoviti dokumenta prije intervjua sve se odradi za dan, uz mizerne takse...
|
|||
|
|||
|
Šta kažu stari članovi koji su prošli proces, a koji nisu služili vojsku? Da li ste slali vojno uvjerenje ili ne?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Neces pogrijesiti ni da posaljes ni da ne posaljes...
|
|||
|
|||
|
U principu po mailu treba samo da se posalje izvod iz mkr, pasos i potvrda iz supa, pod uslovom ako nismo sluzili vojsku i nismo isli na sud??? I da li oni salju neku potvrdu da su dokumenta ok? Pozdrav drugarii 😁😁😁😁😁😁
|
|
|
|||
|
|||
|
Salju mail da su dokumenta u redu i da cekate instrukcije o intervjuu putem emaila. Kao sto sam vec pisala, mi smo slali izvode iz knjige rodjenih, kopije pasosa i potvrde iz mupa. Suprug nije sluzio vojsku i nikakvu potvrdu nije slao, iz suda nista nismo vadili jer nismo osudjivani. Samo smo to i napisali u mailu. Pre par dana nam je stigao mail iz ambasade da samo ja ponesem izvod iz knjige rodjenih iz zemlje gde sam rodjena (Slovenija) i nista drugo nisu trazili
|
|
|
||||
|
||||
|
Automatic Reply from KCC DV Documents
Примљене KCCDVDocuments The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, KCCDVDocuments@state.gov, is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. KCCDVDocuments@state.gov does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email KCCDV@state.gov with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry. You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact KCCDV@state.gov to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Аутоматски одговор из КЦЦ ДВ Доцументс Примање КЦЦДВДокументи Конзуларни центар у Кентуцкију (КЦЦ) примио је вашу е-пошту и тренутно обрађује ваше документе. Ова адреса е-поште, КЦЦДВДоцументс@стате.гов , користи се само за подносиоце захтева да Конзуларном центру у Кентуцкију (КЦЦ) доставе документа потребна за наставак обраде апликација за разноликост Виса. КЦЦДВДоцументс@стате.гов не одговара на упите. Ако имате било каквих питања у вези са разноликошћу Виса, пошаљите е-поштом на адресу КЦЦДВ@стате.гов са бројем предмета, потпуним именом и датумом рођења, као што је то унето на вашем оригиналном уносу. У следећих 3-6 недеља требало би да очекујете имејл од КЦЦ-а. Ако се не јавите из КЦЦ-а након 6 недеља, обратите се КЦЦДВ@стате.гов да потврдите да су сви ваши документи примљени и да сте спремни да будете заказани за разговор. Last edited by Marex; 28.10.2019 at 17:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Treba im 3 do 6 nedjelja da obrade dokumenta... Nakon 6 nedjelja mozes ih kontaktirati da pitas je li sve OK... Pozdrav i srecno!
|
||||
|
||||
|
To sam skapirao,nego me interesuje da li je ovo standardni automatski odgovor.Ti si skoro poslao da li je i tebi tako stiglo? Pozdrav
|
![]() |
|
|