![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da li se ovaj popis odnosi samo za GC ili za bilo koji proces imigracije (im vize)? jel netko uspio proci pregled a odbio je cjepivo? |
|
|||
|
|||
![]()
Izvinjavam se, ali moram da pitam. Zasto bi neko odbio vakcinu/cjepivo?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by Charlie; 17.10.2012 at 01:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ne nisam paranoicna vezano za cijepljenja...dapače do sada sam ih primila sva, uključujući i hepatitis b....ali .... samo me zanimalo da li je netko bio u sl situaciji i zna da su ga odbili zbog toga iako se radi o savjetu liječnika....dakle nije nista izmisljeno, imam med. dokumentaciju koja će liječnicu obavijestiti o razlozima zabrane.. |
|
|||
|
|||
![]()
A šta ako nemam nikakav karton o vakcinaciji? Jel moram da tražim kako znam i umem?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Meni je trebao zbog posla dokaz da sam cjepljena na hep B, nisam se ni sjecala dal sam se tri.puta cijepila. Ugl poslali su me u zavod za javno zdravstvo, oni mi ispisali datume sva tri cjpljenja. Vjerojatno ima podataka.i za ostala. Nisam se kod njih cijepila, na sasvim drugom kraju grada.. Pogledaj u takvom zavodu kod sebe, nazovi ih da ne setas
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sta je problem kod tebe? |
|
|||
|
|||
![]()
Pa isto, od rođenja pa do 95-te..a i ovde smo se seljakali, kartone ne znam dal sam prenosila tako da ću morati ozbiljno da se pozabavim time
![]() ja sam se kao nadala da može i ovaj scenario: Dobar dan, nemate karton vakcinacije, ma nema veze ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT poslovi (iskustva) | pericp | Vodič za emigrante | 67 | 27.10.2017 18:20 |
iskustva sa USAFIS-om | boba i sale | Vaša strana | 12 | 22.12.2014 14:19 |
Intervjui DV2011 - Iskustva | Bode | Stare teme | 361 | 02.08.2011 13:45 |
Ksenofobija-vasa iskustva | Lucky | Vaša strana | 7 | 15.06.2011 19:40 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
![]() |