![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kužim, pa ja bi mogao srediti sebi da imam preporuke, da sam bio poslovođa ili neznam šta, neznam ima mi frendica firmu ili na razno raznim drugim stranama preporuke i neka pisma mogu izvući, dali je to dovoljno i kakva zanimanja oni točno traže? Hvala ti puno :)
|
|
|||
|
|||
![]()
System Not Yet Open
We're sorry, but the system has not yet opened. Please try again at the scheduled opening date :drool: |
|
|||
|
|||
![]()
:grin::grin: Ljudi, počelo je i kod nas!!!! :grin::grin: Svima koji se prijavljuju u ovoj generaciji DV2012. želim neizmjerno puno sreće i da svi koji smo na forumu budemo izvučeni!!!! :1072::1081::bravo::bravo::grin: Sretno!
|
|
|||
|
|||
![]()
Svecano pocelo, i svecano se prijavio po drugi put!
Vidjet cemo u maju sta i kako dalje! :D Pridruzujem se Vuvuselinim cestitkama! XD All the best to all of you...oops all of us! ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Ništa ljudi, srećno vam bilo i da se što više vas javi prvog maja :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo ja se prijavila prvi put, sve ok proslo, sad cekanje, akoBogda da nas izvuku sto vise sa ovog foruma, zelim svima puno srece i da zajedno slavimo u Maju...
:1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Eh, sto ti je omladina, mislim ova nova 2012 generacija...sta ce deca, i treba da se nadaju, raduju...kad odrastu bice kao mi!
|
|||
|
|||
![]()
Aj suti:udri: Kao da se ti nisi radovao kad si izvucen :belj: Nijedne, nego navijaj za nas, mozda cemo ti mi biti jedino drustvo kad odemo tamo....TISINA:1060:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi moji evo i mene prijavila se prije sat vremena......eto sad ostaje da cekamo......sretno svimaaaaaaaaa....................
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Isabelle;18617]Aj suti:udri: Kao da se ti nisi radovao kad si izvucen :belj: Nijedne, nego navijaj za nas, mozda cemo ti mi biti jedino drustvo kad odemo tamo....TISINA:1060:[/QUOTE]
Ma normalno da sam se radovao i navijam ja, zar se ne vidi? :budalo: Napred nasiiiiii! :guns2: :wee::punk: I za vas cu se radujem!
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neophodni uslovi za dobijanje H1B vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 5 | 27.12.2011 17:43 |
![]() |