![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Čitam mnoge ove postove, pola njih je bezveze napisano. Smarate stare forumaše koji bi se na temi pojavili i pomogli nekome ko dobije kovertu. A stari forumaši su nešto najvrednije na forumu. Aman ljudi, nigdje ne piše da ako ste prijavljeni na ovaj forum morate dobiti kovertu!
Pratite forum i čekajte. Onaj nije dobio ni kovertu a pita šta će sa nerođenim djetetom i trudnoćom. Pobogu čovječe, dijete će imati rodni list, prikažeš kad je rođeno i vozi dalje, kao da je to neka mudrolija. Aj čujemo se kad stigne koverta, i srećno svima!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ipak je to Balkan, zaboravljeno ostrvo, koje zadnje dobiva koverte, ali ipak stignu, obicno u junu.
Samo meni ne stize u prvih 8 puta, a sad 9-ti? Ko zna.
|
|
|
|||
|
|||
|
Posto nemam snage da pretrazujem citav forum, da li neko ovde mloze da mi kaze sledece: da li se onaj jedan formular moze popuniti rukom jer kad se skine s neta zasticen je i ne moze se na njemu nista kucati. Onaj drugi (obimniji) moze da se kuca po njemu ali ne mogu da se cuvaju changes nego odmah odstampas.
Hvala..... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
celestine,
Možeš da popuniš crnom hemijskom olovkom, to je takođe prihvatljivo. Taj obrazac DSP-122 nije zaštićen nego uopšte i nema editabilnih polja, tako su ga napravili ti "stručnjaci" iz KCC-ja. Najjednostavnije ti je da čitko popuniš olovkom jer pretpostavljam da će ti ova druga opcija biti isuviše komplikovana, a to je da koristiš 'typewriter tool' u Adobe Acrobat-u ili ako nemaš njega onda bi ti brža varijanta bila da download-uješ foxit reader koji je besplatan i ima sliču alatku koja ti omogućava da pišeš po pdf-u i naravno posle toga možeš da sačuvaš pdf ako nisi u prilici da direktno štampaš. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Kakav debilizam od strane Amera! Postave obrazac koji treba da skine i popuni 50 hiljada ljudi koji budu izvučeni, a stave na njega password!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||