![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
U međuvremenu sam posalo mail u USA ambasadu u Sarajevo,ali ja ću se prijaviti u Zagrebu za vizu jer imam hrv drzavljanstvo i zivim tu, i dobio odgovor
Postovani gdine **** Zahvaljujemo se sto ste kontaktirali ambasadu Sjedinjenih Americkih Drzava u Sarajevu Obzirom da se ne radi ni o kakvom akademskom ili strukovnom obrazovanju, mozete podnijeti zahtjev za B2 vizu da biste pohadjali kosarkasku akademiju u S.A.D. Srdacno To znaci da nebi trebao imati problema jer imam cirka 5000$ na banci + karta(1000$),imam 2 skutera na sebi(znaci pokretna imovina),upisan sam na fakultet ekonomija 1. godina, vanredno ali sa svim predmetima kao i redovan tako daa..i da ovo pismo mi ne mora biti ovjereno to sam dobio odgovor od ambasade.. Pa želim ići na tu akademiju,da bi dobio ponude za koledž(košarkaška stipednija),oni ikraju puno utakmica i puno trenera dolazi gledati utakmice pa je veća sansa da ce mi nesto ponuditi..neznam dali to trebam reci u ambasadi ili da kazem kao da tamo idem da "improve basketball skills" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
U međuvremenu sam posalo mail u USA ambasadu u Sarajevo,ali ja ću se prijaviti u Zagrebu za vizu jer imam hrv drzavljanstvo i zivim tu, i dobio odgovor Postovani gdine **** Zahvaljujemo se sto ste kontaktirali ambasadu Sjedinjenih Americkih Drzava u Sarajevu Obzirom da se ne radi ni o kakvom akademskom ili strukovnom obrazovanju, mozete podnijeti zahtjev za B2 vizu da biste pohadjali kosarkasku akademiju u S.A.D. Srdacno To znaci da nebi trebao imati problema jer imam cirka 5000$ na banci + karta(1000$),imam 2 skutera na sebi(znaci pokretna imovina),upisan sam na fakultet ekonomija 1. godina, vanredno ali sa svim predmetima kao i redovan tako daa..i da ovo pismo mi ne mora biti ovjereno to sam dobio odgovor od ambasade.. Pa želim ići na tu akademiju,da bi dobio ponude za koledž(košarkaška stipednija),oni ikraju puno utakmica i puno trenera dolazi gledati utakmice pa je veća sansa da ce mi nesto ponuditi..neznam dali to trebam reci u ambasadi ili da kazem kao da tamo idem da "improve basketball skills" |
|
|||
|
|||
![]()
Pitanjce za one kojima su dolazili roditelji. Majka je dobila vizu na 10god, B1/B2. E sad ja bih vec sad da joj kupim povratnu kartu. Treba da ostane ovde oko 3-4meseca. Sta ako se desi da carinik na ulazu u USA udari pecat po kom ona mora da izadje vec za 2 meseca? Jel se to desavalo?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Nasi (svekar i svekrva) su imali pecat, crnim slovima "21 April", aerodrom JFK u New York-u
|
|
||||
|
||||
![]()
Kada je to bilo? Ja sam putovao prоšlog leta, nisam nikakav pečat sa datumom nisam imao u pasošu. (Jedini pečat sa datumom, je bio datum ulaska u USA)
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Na taj se pecat i misli. Usao si tada, oa racunaj 6 meseci....
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
To je bilo sad ove jeseni usli oni u Ameriku 22 Oktobra 2014, a izasli 15 aprila 2015, imali su crni pecat sa datumom 21 April 2015. Ali mozda to zavisi i od tipa vize-ne znam, samo kazem kako je sa njima bilo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li penzioneri koji nemaju nikakvu imovinu na svom imenu mogu da budu odbijeni za turisticku vizu ako dolaze detetu u posetu u USA koje je dobilo green card? Molim za informacije.
|
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |