![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Imam jedno pitanje:
Studiram, diploma o završenoj srednjoj školi mi je na fakultetu. Trenutno mi je potrebna da vidim datum kada sam diplomirao da bih mogao popuniti obrazac DS 260, a trebaće mi i za intervju. Koliko znam, fakultet ne daje diplomu od srednje škole dok se ne završi fakultet, ili grešim? Ako i da, da li će ovi na intervjuu zadržati za sebe, a ja bih trebao vratiti fakultetu? Pada mi napamet i opcija da odem do svoje srednje škole (koja mi sad i nije blizu) i zatražim da mi još jednu takvu diplomu daju, a ne znam da li to oni rade? Molim za pomoć onoga ko je imao sličnu situaciju ili zna kako ovo sve funkcioniše. Hvala! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ide do fakulteta i oni ce ti najbolje objasniti |
|
|||
|
|||
![]()
Pitacu sutra, a da li zna neko, da li tamo u ambasadi traze original diplomu i da li je zadrzavaju sebi iz nekog razloga?
|
|
|||
|
|||
![]()
Koliko ja znam traze original ili overenu kopiju i jos jednu kopiju. Original ti vracaju. Kao sto tinekorece, uzmi original na revers, zavrsis intervju i vratis je... Ako ti je ostalo vise od godinu dana faksa, uzmes je i ne vraca je jer si zavrsio sa studiranjem ovde
![]()
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
Drugari, jel zna neko da li se na pitanje: koje ste sve obrazovne ustanove pohadjali ? popunjava samo za srednju školu ili i za fakultet (nije još zavrsen)?
Ako treba i fakultet da li je potrebno datum kada je upisan (u indeksu -juli) ili kada su počela predavanja (u oktobru)? Posto nije zavrsen : koji je status za diplomu - not degree ili not diploma? |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, da, i course of study? Strukovne studije su u pitanju. Strukovni nutricionista- dijeteticar?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
zna li neko sta se desava nakon popunjavanja formulara ds260,i da li treba da se odstampa svaka strana koju smo popunili i poslali,hvala
|
|
|||
|
|||
![]()
nista...zivis zivot dalje i cekas da dobijes e-mail iz kcc koji ce doci za nekoliko mjeseci ili nekada sljedece godine, ovisno o visini case num.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mozes da odstampas svaku stranu da bi imao da proveris eventualno, bitno je da nakon sto posaljes DS260 odstampas tu zadnju stranu koja potvrdjuje da si poslao i na kojoj pise case i confirmation number dole u dnu.
|
![]() |
|
|
![]() |