![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
prijavila sam se juce peti put, nadam se da ce ovaj put upaliti, ako bog da i svima ostalima sto su se prijavili, mislim red bi bio da nas malo pogleda sreca, sta ce biti bice, opet ne treba se opterecivati, ali ako, bar covek ima cemu da se nada.
jel sad ovo u redu da ovako trabunjam ne bih li imala vise od 50 karaktera pa da mi ne brisete poruku? kao da sam u obrisanoj napisala nesto drugacije od ostalih osim sto nisam imala 50 karaktera, mislim stvarno.. |
|
|
|||
|
|||
|
Evo i ja se prijavih malo pre, drugi put.
Ne bi bilo lose kao prosle god da pravimo spisak prijavljenih (broj prijave, mesto, br aplikanata) , eto kao nasu malu statistiku
|
|||
|
|||
|
I jos datum prijavljivanja da se upise, da znamo u kom periodu ima najvise dobitnika, ako uopste i bude dobitnika medju forumasima registrovanim do 1. Maja
|
|
|
|||
|
|||
|
Eeeee gde je 1. Maj
![]() Svasta se moze desiti do tada. |
|
|
||||
|
||||
|
I ja sam za tu opciju. I jos nesto zelio bih da porucim administratoru, a to je da ovu temu prebaci iz grupe Razno u grupu Prijava za lutriju. Barem, prijasnjih godina je bilo tako!
P.S. veceras prijavljujem i suprugu tako da su vec dvije prijave od mene.
|
|||
|
|||
|
Da li ovo znaci da ako sam ja podneo prijavu i naveo tamo zenu i decu, moze i moja supruga da podnese prijavu i navede mene i decu. Hvala na odgovoru
|
|
|
|||
|
|||
|
Da.
Tako pise i u pravilima koje stoje na sajtu (hteo sam da odgovorim samo sa "da" ali moram 50 karaktera)
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala Dzordze na odgovoru. Ajde da pokusamo i tako pa sta bude... Ziveo
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo decko i ja smo se prijavili juce po treci put. Nadamo se da ce biti treca sreca da barem jedno od nas izvuku :-)
DV2011 - not been selected 2 prijave DV2012 - not been selected 2 prijave DV2013 - not been selected 2 prijave DV2014 - not been selected 2 prijave DV2015 - not been selected 2 prijave DV2016 - not been selected 3 prijave DV2017 - not been selected 3 prijave DV2018 - not been selected 4 prijave DV2019 - not been selected 4 prijave DV2020 - not been selected 4 prijave |
|
|
||||
|
||||
|
Slike sam prvo u jednom programu sam sredio na 600x600 i kropovao da budu 1:1 tako da su bile oko 25 kb i na validatoru su bez problema prošle
|
![]() |
|
|
|