![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanja oko obrazovanja. Zavrsio sam fakultet i radim.
1. Number of Educations Attended : 2 (Stavio sam jer ako stavim 3 trazi da pounim i za osnovnu skolu podatke. Sto sam shvatio da ne treba da popunjavam jer ispod pise "Provide the following information on all educational institutions at a secondary level or above you have attended." Da li sam dobro popunio ovo polje? 2.Kod fakulteta u polju za "course of study" stavio sam academic. A u polju "degree or diploma" stavio sam university diploma Mozda su pitana trivijalna ali hocu da budem nacisto da li sam ovo dobro popunio. Hvala unapred na odgovorima. |
|
|||
|
|||
![]()
Gledam sad bas taj pdf i vidim da su ga dosta iskomplikovali u odnosu na proslu godinu kad nije isao elektronski.
Ostavljeno je dosta nedoumica kao npr to sto si upravo pitao i ono pitanje u vezi vakcina, a posebno oko slanja dokumenata u NVC. Moj generalni savet je da pozovete ambasadu pre slanja ds260 i pitate sve sto vam nije jasno. Odgovore podelite na forumu da ne zove svako za sebe.
15.10.2012. Poslao prijavu 02.05.2013. You have been randomly selected ... 2014EU00021XXX 13.05.2013. Poslao kovertu u KCC 15.05.2013. Stigla koverta u KCC 07.04.2014. Obavljen lekarski pregled 16.04.2014. Intervju uspešno obavljen 04.05.2014. Departure day |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala na savetu. Prikupicu sva pitanja pa cu zvati ambasadu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Zasto se toliko udubljujete u pitanja, sta vas toliko buni pobogu, popunite sta ste zavrsili, koje zvanje, koja diploma .....Ja sam npr naveo i osnovnu, i srednu i fax, mozda bisam trebao osnovnu ali to bije greska, dao sam im samo jednu informaciju vise, pa i oni su ljudi, cisto sumnjam da ce vas zbog toga diskvalifikovati, bitno da nista ne lazete i to je to!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Ja sam stavio 3, i naveo osnovnu, srednju i fax. 2. Course of study sam stavio ono sto sam zavrsio, tj. u mom slucaju sta mi je supruga zavrsila jer je ona nosilac, a to je Psychology, a degree or doploma sam stavio Graduate Psychologyst.
|
|
|||
|
|||
![]()
Degree of diploma, po meni treba nivo, ja imam srednju školu, stavio sam high school diploma... Za fakultet verovatno treba university degree...
|
|||
|
|||
![]()
Puno ti hvala . Dobro je da nisam zatvorio Ds-260. Moram ispraviti
|
![]() |
|
|
![]() |