![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Bravo Gugly, bravo... sad udri po cv-ijima...! :==D:
|
|||
|
|||
|
:bravo: :bravo: Jeeeee super super! :1081: Priznaj da ti je to bio jedan od najsuncanijih dana do sada! :1081:
|
|
|
|||
|
|||
|
bravo gugly :bravo:, puno srece u novom zivotu u velikoj jabuci, evo od mene jedno :beer:
|
|
|
||||
|
||||
|
svaka čast ;)
izgleda da samo ja nisam skontao Obamu i Hilari u ambasadi o_O
|
||||
|
||||
|
Bravo Gugly, sve najbolje u novom zivotu... :1081:
Pisi kako teku pripreme..., i naravno kad krene avantura :bravo::bravo: |
|
|
||||
|
||||
|
Iskrene cestitke, Gugly, i najbolje zelje i od mene!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011
|
|
|
||||
|
||||
|
Sretno Gugly! :1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081:
|
|
|
|||
|
|||
|
Bravo Gugly i sve najbolje za novi pocetak:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cestitke Gugly, puno srece u novom zivotu! :;D: Javi kako idu pripreme
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Gugly;21609]Moj intervju u ambasadi prosao prilicno kul. Ujutru bio tamo u 8:30, a u 11:15 sve bilo gotovo. Inace, bio sam jedini toga dana koji je dosao za iseljenicku vizu.
Procedura na ulazu: skeneranje torbe, skidane kajsa i odlaganje metalnih predmeta..U hodniku ka cekaonici (podrumu) te sa zida gledaju Obama i Hilari ;) Tu negde u staklenoj kabini je bio i neki vojnik u amerskoj braon uniformi sa belom shapkom, koji je izgledao ko da ima 17 godina..:) Prozivali me 4 puta. Prvi put u kabinu da predam dokumenta. Onda sam bio na pauzi napolju jedno sat i nesto..Posle me pozvali da platim na jedan salter..Potom da mi uzmu otiske na drugi, i na kraju kratak intervju u kabini br. 8, istoj gde sam ranije predao dokumenta. Od dokumenata sam imao samo ono sto pise na sajtu (nisam nosio drzavljanstvo). I dodao sam jedino ono uverenje iz suda da se ne vodi sudski proces protiv mene, i neformalni odstampani e-mail od drugarice iz SAD, sa adresom na kojoj cu biti. Potrebne su jos i 2 fotografije, 819 dolara i pasos. Nisam nosio nikakve overene kopije! Imao sam samo kopije diploma i svedocanstava iz skole (neoverene). Zadrzali su na kraju kopiju diplome iz gimnazije, i zadrzali su kod sebe jos i izvod iz m.k.r. i ona uverenja iz policije, suda, i vojnog odseka (originale, koje sam jedino i poneo). Intervju bio kratak, i standardan..Sve kao sto su ljudi i ranije pominjali. S tim sto je pored Amerikanca, s druge strane stakla bio prisutan i nas covek, sluzbenik, vrlo fin i ljubazan gospodin (kome sam na pocetku predao dokumenta). Inace obojcu sam video u American corner-u u oktobru na prezentaciji lutrije. Cool su skroz! Dan posle intervjua dosao po vizu i onaj koverat, u 15h. Tu sam cekao jedno 45 min da zavrse sve, nije bilo nikog od ljudi u cekaonici, pa bilo malo dosadno..Blenuo sam u TV. Vizirani pasos mi je predao ponovo onaj isti nas gospodin iz imigracionog odeljenja, i na moje pitanje odgovorio da ne moram kad ulazim u SAD nositi sa sobom onaj snimak pluca i kopiju lista vakcinacije koje su mi dali na lekarskom pregledu. (Cini mi se da je neko ovde napisao da je to obavezno) Izgleda da je sve sto treba vec u onom zutom kovertu koji svakako moras da nosis uz pasos! Sve u svemu, celo muvanje po ambasadi mi je bilo prilicno zanimljivo iskustvo..Tim pre sto nisam nikada ranije ulazio u ovu mini tvrdjavu, a vise puta sam u zivotu prolazeci pored pomislio: da li cu ja ikada ulaziti ovde?..:) Kad ono, medjutim.. Imam 6 meseci fore da zapalim u USA! :)[/QUOTE] - zadrzali ti izvod iz MKR i uzeli dve slike.. a meni vratili MKR a slike nisu ni uzimali. Kako nema pravila, zato najbolje sve poneti, pa i te dve slike oko kojih se dosta raspravljalo trebaju li u ambasadi. CESTITKE [B]Gugly[/B] i sve najbolje ti zelim :beer::beer::beer: |
|
|