![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Žana;14207]Elizabeta,
kada si imala intervju u Ambasadi? Da li je vec prosao rok u kojem su oni rekli da ce te nazvati? Da li su ti objasnili odlaganje izdavanje viza (proveravanje dokumenata i slicno)? Najbolje bi bilo da pozoves [URL="http://www.zelenalutrija.com/imigracija/ambasade.php"]US Ambasadu [/URL]i da pitas za status, pa onda mozemo da diskutujemo njihov odgovor.[/QUOTE] bila sam u ambasadi 9 februara imala sam zakazano vo 8:30 sve je bilo po procesu dala sve dokumenata pare i sve sto treba i to su mi rekli da cekam Hvala puno |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=elizabeta;14208]bila sam u ambasadi 9 februara imala sam zakazano vo 8:30 sve je bilo po procesu dala sve dokumenata pare i sve sto treba i to su mi rekli da cekam
Hvala puno[/QUOTE] imam ja sesru u Americi i ona moze da se javi u us ambasadu da pita |
|
||||
|
||||
![]()
Pa i nama je procedura bila:
1. uzimanje dokumenata, 2. otisci, 3. plaćanje 4. intervju 5. stampanje vize Po tvom komentaru, kapiram da su kod tebe stali posle 2. koraka.... valjda onda proveravaju dokumente?
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=elizabeta;14206]Ja sam iz Makedonije i bila sam na intervje i dala sve potrebne dokumenata uzeli otiske od sve prsta i rekli su mi da ce mi se javiti za dve do tri nedenje .sada ja neznam sta da radim prosla je jedna nedenja i nemam zivaca puno sam nervozna neznam sta da radim niz ove iskusva sto imaju ljudi niko ne ima kao ja svi dobijaju vize posle intervju a meni rekli da cekam a zasto ni ja neznam.pomos i izvinite ako sam pogresno neki zbor pisala ja se trudim da pricam.ako ima neko sa slicno iskustvo molimte reci.[/QUOTE]
Nase iskustvo je mozda slicno, imali smo intervju 14.Jan, konzul nam je rekao da je sve ok ali da ima manjih problema jer sam u Foreign State of Chargeability stavio Srbija za suprugu koja je rodjena u Hrvatskoj i da treba da sacekamo 10 dana da zatraze nove vize sa hrvatskim brojem, zvali su nas 27. Jan ali ja sam bio u Švedskoj i rekli da zovem kada budem u BG, pozvao sam 01. Feb ali su rekli da smo sada usli u kvotu za Feb i da opet treba da traze nove vize iz Vasingtona i da zovem za 10 dana, pozvah 10. Feb ali zbog nevremena u Vasingtonu administracija nije radila i rekli su da ce me zvati kada proradi, konacno su nas zvali i rekli da dodjemo po vize 19. Feb. Nadam se da je i kod tebe neka takva slicna situacija.
2010EU00012xxx 11.05.2009. poslata koverta iz Swe 09.06.2009. stigla na adresu u Srb 18.06.2009. prva koverta poslata u KCC 22.06.2009. koverta stigla u KCC __________________ 14.01.2010 GREENDAY - Wake Me Up When September Ends 28.04.2010 u LAu __________________ |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=amilio;14212]Nase iskustvo je mozda slicno, imali smo intervju 14.Jan, konzul nam je rekao da je sve ok ali da ima manjih problema jer sam u Foreign State of Chargeability stavio Srbija za suprugu koja je rodjena u Hrvatskoj i da treba da sacekamo 10 dana da zatraze nove vize sa hrvatskim brojem, zvali su nas 27. Jan ali ja sam bio u Švedskoj i rekli da zovem kada budem u BG, pozvao sam 01. Feb ali su rekli da smo sada usli u kvotu za Feb i da opet treba da traze nove vize iz Vasingtona i da zovem za 10 dana, pozvah 10. Feb ali zbog nevremena u Vasingtonu administracija nije radila i rekli su da ce me zvati kada proradi, konacno su nas zvali i rekli da dodjemo po vize 19. Feb. Nadam se da je i kod tebe neka takva slicna situacija.[/QUOTE]
Hvala vam puno ja cu da ve informisem kako se zavrsilo |
|
|||
|
|||
![]()
dali znate mozda dali us ambasada ima opredeleni dan za izdavjanje imigrancke vize.kao na primer samo sredu daju vize za imigrante.pozdrav
|
|
|||
|
|||
![]()
Elizabeta,
Pisi im e-mail na Americka Ambasada, so toa sto ke navedes deka si za DV lotary, ke go zapises imeto i prezimeto i tvojot broj. Detalno objasni im ja celata situacija uste ednas ( slobodno moze da pisuvas na makedonski), i tie sigurno ke ti odgovorat vo rok od 24 casa. Nie pred da ja dobieme vizata, za se sto ne interesirase gi prasuvavme i tie ni odgovorija na site prasanja. Srekno!!! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=LjupkaB;14271]Elizabeta,
Pisi im e-mail na Americka Ambasada, so toa sto ke navedes deka si za DV lotary, ke go zapises imeto i prezimeto i tvojot broj. Detalno objasni im ja celata situacija uste ednas ( slobodno moze da pisuvas na makedonski), i tie sigurno ke ti odgovorat vo rok od 24 casa. Nie pred da ja dobieme vizata, za se sto ne interesirase gi prasuvavme i tie ni odgovorija na site prasanja. Srekno!!![/QUOTE] da ti kazam drugata nedela ke bide treta nedela kako e pominato ako do vtornik ne se javat vo sreda im svonam direkno.pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Žana;14207]Elizabeta,
kada si imala intervju u Ambasadi? Da li je vec prosao rok u kojem su oni rekli da ce te nazvati? Da li su ti objasnili odlaganje izdavanje viza (proveravanje dokumenata i slicno)? Najbolje bi bilo da pozoves [URL="http://www.zelenalutrija.com/imigracija/ambasade.php"]US Ambasadu [/URL]i da pitas za status, pa onda mozemo da diskutujemo njihov odgovor.[/QUOTE] Zana sakam da te prasam posto ti mozes da mi pomognes i da me posovetuvas mi se javija od ambasada da odam samo posto sum nositel na lotarijata na finalno intervju.od prilika dali znaes sto ke me prasuvaat i kako ke bide .pomos pomos |
|
|||
|
|||
![]()
Dali treba da imas regular 4 stepen ili moze vanredno da imas diploma?
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lekarksi pregledi - iskustva | landlord | Uputstva za dobitnike | 926 | 07.12.2021 12:29 |
iskustva sa USAFIS-om | boba i sale | Vaša strana | 12 | 22.12.2014 14:19 |
Intervjui - iskustva od ranije | landlord | Intervju (interview) - Ambasada | 337 | 12.05.2011 23:42 |
savet..vasa iskustva... | nelson | Vaša strana | 3 | 09.06.2009 11:47 |
DV2009 - Iskustva i intervjui iz sveta | landlord | Stare teme | 7 | 08.10.2008 22:58 |
![]() |