![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=tarantoo;25336]Ne dolazi potvrda, eventualno kasnije ako te odluce kontaktirati nesto, al prvo treba proc izvlacenje :)[/QUOTE]
Hvala!! A odgovor za Visoku poslovnu skolu? ja sam popunila kao [I]University Degree[/I] jer svakako Univerzitetska diploma jeste, e ako Bog da i izvuku lako cu im objasniti, jer sve jedno imam uslov... |
|
||||
|
||||
![]()
Ja imam Visu skolu, po starom (4 semestra) i godinama stavljam Some University Courses. Mada, nisam neki reper posto me nisu izvukli pa ni ne znam da li je to ok.
|
|
||||
|
||||
![]()
ljudi,neka nam je sa srecom...:1081::1081::1081::obrva:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kada se fotografisete sa digitalcem on ne pravi kvadratnu sliku nego recimo neki format npr. 4320x3240 pa je potrebno prvo obraditi sliku da stranice budu jednake a tek onda smanjiti na 600x600.
Ta prica o slanju na e-mail onog broja sto se dobije kad se prijavite je covjek pomenuo iz razloga da imate sigurnost da ste ga sacuvali. Ne salje sistem nista sam na e-mail. Vas je izbor kako ce te ga sacuvati. Moguce opcije zapisati ga na papiru, ici File-save pa ga sacuvati na racunaru, prepisati u mobilni itd. Nema potrebe slati nekome na e-mail dovoljno je poslati sam sebi na e-mail i ne brisati tu poruku. Ko nije sposoban da odradi nesto od navedenog i nije sposoban za odlazak u Ameriku pa mu viza i ne treba. Za Visu ili Visoku skolu ja bih stavio University degree jer je su to ipak kakve takve zavrsene studije cim je neko imao indeks i ispite a zavrsio je. Kasnije bih naveo Associate degree kroz obrasce koji se dalje popunjavaju. Zasto bih to uradio? Zato sto licno ne vjerujem da je sve 100% random i smatram da je bolje biti u igri kao University degree. To je ipak samo moje licno misljenje koje nije zasnovano na dokazima i cinjenicama. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozz svima :) Zanima me sta da odgovorim na pitanje oko stepena obrazovanja. Trenutno sam druga godina na cetverogodisnjem fakultetu. Da li cu izabrati "Some university courses" ili ipak "High School degree" ? Hvala puno
|
|
|||
|
|||
![]()
:bravo:
EVO I JA SAM UPRAVO SADA POSLAO PRIJAVU. ZAVRSIO SAM PO PRVI PUT,I NEK JE SVIM SA SRECOM. HVALA SVIMA NA DETALJNIM UPUTSTVIMA. :==D: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Haris;25358]Pozz svima :) Zanima me sta da odgovorim na pitanje oko stepena obrazovanja. Trenutno sam druga godina na cetverogodisnjem fakultetu. Da li cu izabrati "Some university courses" ili ipak "High School degree" ? Hvala puno[/QUOTE]
Pises [I]High School Degree[/I]. To ti je sasvim dovoljno, nema potrebe rizikovati, a inace je to jedina diploma koju imas da pokazes. |
|
||||
|
||||
![]()
prijavio se 4.10.2011 u 1:05 pm, pa nek mi je sa srećom...i svima vama :1081:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna da li da se prijavim ponovo na lutriju iako je moja supruga nosilac za 2012. Imamo visok broj pa za svaki slucaj da se osiguramo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi imam jedno pitanje.
Rodjen sam u Beogradu, 1986. a trenutno imam samo drzavljanstvo Crne Gore i zivim tamo. Kako da odgovorim na ovo pitanje, mislio sam da eligibility trazim preko Crne gore, mozda su tamo vece sanse da se dobije nego u Srbiji jer se prijavljuje daleko manji broj ljudi. 6. Country of Eligibility for the DV Program Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is NOT related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please go to Explanation of Country of Eligibility{this link will open in a new window} to see if there is another option available in your case. Are you claiming eligibility based on the country where you were born? Yes No If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility. Select A Country... |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |