![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ako je Bosnia and Herzegovina, onda je valjda i Republic of Srpska.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam stavila Federation of Bosnia and Herzegovina...Mislim da to treba..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Ok! Slicno razmisljam kao i vi, ali zasto je u uputstvu Srdjevic stavio kod pitanja br 8. [B]Poštanska adresa: U ova polja ubacite svoju adresu - ne po načinu na koji se to radi u USA, već onako kako je u Vašoj državi/mestu i onako kako će lokalni poštari najbolje razumeti.[/B]
:wtf: Last edited by lover; 06.10.2010 at 21:57. |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam se sinoć prvi put prijavila...:1072:
srećno svima :1081: |
|
|||
|
|||
![]()
Puno sreće svima koji su se prijevili i koji će se tek prijaviti ove godine! Da vas što više bude izvučeno! :beer:
|
|
||||
|
||||
![]()
Lavex, daj molim te reci je li Bosnia and Herzegovina ili federation of
Bosnia and Hrzegovina? |
|
|||
|
|||
![]()
Evo, prijavili se i mi (odvojeno supruga i ja). Sve prošlo bez ikakvog problema. Podaci, slike, slike djece, ma sve super! Još samo ..... Hm, vidjet ćemo 1.5.11.
Sretno svima!
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lavex;18688]Puno sreće svima koji su se prijevili i koji će se tek prijaviti ove godine! Da vas što više bude izvučeno! :beer:[/QUOTE]
Reci mi sta si stavljao u prijavu (tacka 8) Republika Srpska ili Republic of Srpska jer termin Republic of Srpska koriste domace institucije kada izdaju neki dokument, a termin Republika Srpska se koristi u medjunarodnoj zajednici, sto je apsurd? :wtf: Cudno, ali istinito, kao i mnoge druge politicke stvari u ovoj zemlji, ali necu o tome...:blink: Znam da si prosao kroz kompletnu proceduru i volio bih da podijelis to ikustvo sa nama. Odgovori sto prije jer planiram se veceras prijaviti!:1072: P.S. Vidim da si iz Doboja. Zivio sam 10 god. u Doboju i imam tamo najblizu familiju.:grin: Last edited by lover; 07.10.2010 at 15:17. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=libertas222;18694]Lavex, daj molim te reci je li Bosnia and Herzegovina ili federation of
Bosnia and Hrzegovina?[/QUOTE] Bosnia and Herzegovina stavljas u Country, a Federation of Bosnia and Herzegovina je dio BiH i to se moze staviti u District/County/Province/State ali nisam siguran, jer i ja imam problem da li da stavim na nasem ili engl. naziv Rep. Srpska. |
|
||||
|
||||
![]()
[url]http://travel.state.gov/pdf/DV-2012%20instructions.pdf[/url]
na 16. stranici su evropske zemlje. Ne postoji na spisku Republika Srpska. Znači stavljate Bosna i Hercegovina. Za njih je RS još samo jedna nepriznata državica...
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neophodni uslovi za dobijanje H1B vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 5 | 27.12.2011 17:43 |
![]() |