![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Veličina moje fotografije je 243 kb a dozvoljeno je 240. Fotografija je uradjena kod profesionalnog fotografa po svim zahtevima ali eto nije 240 kb već 3 kb veća...Da li neko može da mi kaže šta da radim?I da li će me diskvalifikovati zbog te male razlike?
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Mila Milosevic;25371]Veličina moje fotografije je 243 kb a dozvoljeno je 240. Fotografija je uradjena kod profesionalnog fotografa po svim zahtevima ali eto nije 240 kb već 3 kb veća...Da li neko može da mi kaže šta da radim?I da li će me diskvalifikovati zbog te male razlike?[/QUOTE]
Preko Photoshop-a je skratis malo i resena prica.... |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavio se i čekam 1. Maj ... devojka će sutra pa videćemo... Svim forumašima puno sreće i da pozelenimo :papa:
|
|
||||
|
||||
![]()
Prijavio se i ja odmah pola sata nakon otvaranja sajta pa sto bog da :)
Srecno svima! |
|
||||
|
||||
![]()
Eh, prijavih se i ja (po drugi put) a i supruga ce uskoro. Valjda cemo imati vise srece ove godine...Pozz svima! :;D:
|
|||
|
|||
![]()
Pozzz svima,
Ako bih dobio zelenu kartu preko ove lutrije da li to znaci da sa sobom mogu povesti i roditelje i sestru? Ako moja sestra dobije kartu je li to znaci da je mogu i ja dobiti jer smo rod? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=enes;25391]Pozzz svima,
Ako bih dobio zelenu kartu preko ove lutrije da li to znaci da sa sobom mogu povesti i roditelje i sestru? Ako moja sestra dobije kartu je li to znaci da je mogu i ja dobiti jer smo rod?[/QUOTE] Aha, i babu i dedu, i kucu i macu, i komsiju a tek pa komsinicu, bez nje nikako :belj::belj::belj: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=enes;25391]Pozzz svima,
Ako bih dobio zelenu kartu preko ove lutrije da li to znaci da sa sobom mogu povesti i roditelje i sestru? Ako moja sestra dobije kartu je li to znaci da je mogu i ja dobiti jer smo rod?[/QUOte Odgovor na tvoja 2 pitanja je..... NE MOZES:no: |
|
||||
|
||||
![]()
Ma ustvari povedi sve koje znas amerika ceka..............
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavljeni supruga, ja i drugar. Mislim budite malo kulturni, evo imas [url]http://translate.google.com/[/url] i tu mozes da vidis da svi koji su ti bliski zena, devojka, mama, tata, brat, sestra, baba, deda, tetka, teca, stric, strina, ujak, ujna, brat od tetke i tece, sestra od tetke i tece, brat od strica i strine, sestra od strica i strine, brat od ujaka i ujne, sestra od ujaka i ujne, i sva sira i bliza rodbina, to ti sve pise na zvanicnom sajtu, samo sam ti ja skratio prevodjenje.
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |