![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
moja kuma je blagica, zovu je bladzika... smesno je, ja bar promenim jedno slovo i dobro je.... donna... ( ko je gledao 90120 donnu nikad volela nisam)...
|
||||
|
||||
![]()
Пошто је ово необавезна тема...
Био сам јуче на слави код форумаша chicagopn. Дакле, прави домаћини он и његова жена. Све је било првокласно... права домаћа 'рана... иако се баш нисмо дуго видели, али се чујемо повремено, chicagopn ме позвао на славу и провео сам једно дивно поподне... Хоћу рећи...нешто мислим како никада тако не би могло да буде код неког американца... можда грешим, али наши људи су наши људи... Сада сам можда почео много да филозофирам, али ето... било ми је баш лепо.
|
|||
|
|||
![]()
Srecna slava pn iz Cikaga!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam odusevljena ovim forumom i svim temama, ali imam veliku srecu da se prijavljujem na lutriju za DV2017 posto ce mi bas ove dve godine trebati da se snadjem i da sve iscitam jer su teme bas razbacane i gomila ih je duplirano. sta god da zelim da pitam ili pronadjem prvo provedem bar 30 min pretrazujuci forum pa se tek onda usudim da nesto pitam, a slabo pitam jer se obicno zagubim u sto drugih tema koje mi se u momentu nadju zanimljive iako me u datom momentu nije to zanimalo. Sve u svemu htedoh reci svaka cast forumu na opsirnosti i svim ekstra korisnim savetima,ali mislim da bi dobro doslo neko sortiranje i grupisanje slicnih ili cak istih tema...
NAdam se da nece neko da me shvati kao dosadnu ja sam samo valjda previse navikla da mi je u mom racunaru sve pod konac sredjeno.. Ovo shvatite vise kao dobronameran predlog a ne kritiku jer i ovako imamo dosta vremena do izvlacenje mnoi pa cemo se vec snaci nekako za godinu dve ![]() P.S. kad koristim pretragu npr ukucam vrtic iskoce mi apsolutno ne vezane teme jer su clanovi pisali o svemu svuda na kraju ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ma polahko kao što kažeš imaš vremena do DV2017. Iščitaš osnovno do oktobra i prijaviš se pa ako bude biće, a onda poslije u detaljnije
![]() Ma dok se malo navikneš na forumu izgledaće ti jednostavnije i bolje ćeš se snalaziti, a već je svrstano kao što si i sama vidjela na grubo prijava, prva, druga koverta, intervju sve prije USA a ostale teme se odnose konkretno na život u USA - dosta i to, bilo bi tu kontam dosta posla da se još detaljnije sređuje a odgovornija ekipa i nema baš toliko vremena. Bruka korisnih savjeta i instrukcija i baš hvala aktivnim članovima koji su doprinijeli tome. A prije nego što postaviš pitanje, samo detaljno iščitaj i pripremiš se dobro tako da znaš postaviti adekvatno pitanje a ne kao neki članovi ša-bu i odmah pitanja već imaju odgovori i onda zatrpavaju. Samo počni na vrijeme iščitavat forum i bilježiti sebi neke važne činjenice, poslije vrijeme ide ko ludo ne možeš stići, ja već kasnim ![]()
15.10.2012. - prva prijava 01.05.2013. - has not been selected 02.11.2013. - druga prijava 01.05.2014. - izvučen 2015EU00023xxx 10.06.2014. - DS-260 poslat 23.01.2015. - mail sa zakazanim datumom 12.03.2015. - Intervju zakazan 26.02.2015. - Obavljen ljekarski pregled 12.03.2015. - Obavljen intervju i viza odobrena ![]() 16.03.2015. - Kupljena avionska karta 20.04.2015. - Beograd-Amsterdam-Minneapolis-Portland |
|
|||
|
|||
![]()
Monumental Storm
![]() Monumental Storm Photograph by Emma Rogers, National Geographic Your Shot While touring Arizona’s Monument Valley Navajo Tribal Park, Your Shot member Emma Rogers and her partner were undeterred from a day of sightseeing by the stormy weather sweeping the landscape. Here, a mass of thunderclouds hovers above the Mitten Buttes, a scene made more dramatic by a bolt of lightning. “While it was a lucky shot,” writes Rogers, “I feel like it perfectly captured the atmosphere of the day.” |
|
|||
|
|||
![]()
Rocket Land
![]() Rocket Land Photograph by Kevin Kunstadt Strobe rockets light up the night sky in Mason City, Iowa. Mason City is home to the Iowa Thunderstorm, the Pyrotechnics Guild International’s small fireworks convention. |
|
|||
|
|||
![]()
Grand Canyon Clouds
![]() Grand Canyon Clouds Photograph by Harun Mehmedinovic, National Geographic Your Shot National Geographic photographer John Burcham shoots an unusual cloud cover at Grand Canyon National Park in Arizona. Nearly five million people travel here each year. So many feet have stepped cautiously to the edge of major overlooks that in places the rock has been polished smooth. But most of the park's 1,904 square miles are maintained as wilderness. |
|
|||
|
|||
![]()
Dobar dan svima,
hteli bismo dapitamo oko nostrifikacija nasih diploma, dali neke zna koja je procedura nostrifikacije nase diplome Veterinara. Hvala vam unapred, Puno pozdrava |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E sada sto se veterinara tice tu ce sigurno biti mnogo komplikacija po mom misljenju jer oni dosta nasih diploma ne priznaju i ta nostrifikacija moz se desi da bude cisto gubljenje para i vremena, jer moze se desi na kraju da bi bilo sta poceli da radite moracete gomilu ispita da ispolazete koji nemaju veze sa nasim studijama. Ima tu ljudi medicinara koji znaju to bolje od mene,koji mogu da vam potvrde da su odprilike ponovo studirali da bi svoj posao radili u US, tako da pretpostavlja da je i za vetrinu mnogo slicno. Nezelim da vas obeshrabrujem ali dobro se raspitajte gde sta i kako, i naoruzajte se celicnim zivcima i strpljenjem trebace van sto sa nase strane administracije sto sa njihove.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Odslužen vojni/civilni vojni rok i popunjavanje stavke "Previous Military Service" | Milosdv | Uputstva za dobitnike | 39 | 18.10.2017 20:00 |
Koju zemlju staviti u pitanju "Country Where You Live" ako sam na H-1B vizi u USA ? | rikelme | Stare teme | 2 | 16.10.2010 22:10 |
Depozit...tj "pare na sunce, pa cemo onda da pricamo" | dreamerns | Vaša strana | 54 | 29.03.2009 00:37 |
Polja "In care off" i "District/County/Province/State" | Marko | Stare teme | 1 | 02.12.2005 00:05 |
![]() |