![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
i jas mislam deka ne vlijae ama sepak da prasham ![]() Uste ednas cestitki i se najdobro ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bitbit najprvo cestitki i jas se naogam vo mnogu slicna situacija se ozeniv od koga doznav deka sum izvlecen. Sakam da te prasa bidejki gledam deka si od Makedonija kade se pravi lekarskiot pregled i kolku cini. Blagodaram odnapred za odgovorot |
|
|||
|
|||
![]()
Lekarskiot pregled se pravi vo remedika, i cini 3000 denari po covek, dokolku ne primas nekoi dopolnitelni vakcini.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna sta znaci Administrative Processing ?Niti mi je receno da sam odbijen niti da sam dobio samo da sacekam neko vreme !pasos i sva dokumenta su mi ostala u ambasadi!
|
|
||||
|
||||
![]()
Moje iskustvo oko dobijanje vize, je kada ti zadrže pasoš, i ne kazu ti da si odbijen, to je to. Samo čekaš par dana da stigne viza u pasošu..
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Da li si imao tu situaciju da ti napisu administrative processing?
|
|
|||
|
|||
![]()
administrative processing zna da potraje i do 90 dana. Onaj slučaj koji ode u administrative processing znači da ima nešto što oni žele/hoće da provjere malo detaljnije. Mogu biti razne stvari kao npr. ako si putovao u neke egzotične zemlje, ili moguće da se tvoje ime/prezime poklapa sa nekim sumnjivim likom itd... kod nekih se završi za par dana a kod nekih zna potrajati i par mjeseci. Sve zavisi od slučaja do slučaja. Međutim oni ti kažu da li si upao u administrative processing ili ne i najčešće status možeš pratiti online.
Više detalja evo ovdje: http://travel.state.gov/content/visa...formation.html |
|
|||
|
|||
![]()
Proveravaju SVE!Kad je sin vadio vizu zadnji put, baš se načekao dobrano...doduše ne nekoliko dana a ni meseci ali baš je bila frka...cekao je skoro do 16h ispred ambasade a pre toga mu rekli da moraju nešto da provere...mogu da se kladim, a i djonijev post me podsetio da su proveravali šta je bilo u L.Americi jer je jednog leta tamo putovao...ispalo je da mu je pasoš istekao dok je bio tamo, a revnosni sl. na aerodromu nije hteo da ga pusti da udje tako da navrat nanos odatle doputovao da zameni pasoš za novi...kakva sreca za njega, jer da nije bilo tako imao bi zabelezeno da je u ilegal. statusu i onda od Amerike ne bi bilo ništa...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam zasto se ovo bas na meni zalomilo i kolliko cu morati da cekam ali sta
je tu je,izgubio sam tonu zivaca i agonija se nastavlja i jos ne znas kad prestaje...najgori osecaj ....cim budem zavrsio sa ovim napisacu svoje iskustvo od pocetka pa do kraja .... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bice sve ok.ne sekiraj se,predpostavljam da nemaš krimi prošlost...a ovde negde sam procitala da tolerišu do tri mes. zatvora u našoj zemlji...bitno da tamo nisi napravio neki tezi prekšaj tamo...e tu vec nisu tolerantni!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |