![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam aplicirao, medjutim, nisam dobio nikakav email. Je li to normalno?
Pokusao sam da provjerim status ali mi ne dozvoljava da i samo kaze da potvrdni kod ne odgovara. jel to ovako treba da bude? |
|
|||
|
|||
![]()
Jel si probao preko joke.com tamo idu svi sa foruma da provere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tek u maju se proverava, ako si istampao broj koji se dobija, sacuvas ga i proveris tada.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=flops;25398]Tek u maju se proverava, ako si istampao broj koji se dobija, sacuvas ga i proveris tada.[/QUOTE]
Znaci nista do maja, nikakav email niti provjeravanje statusa? |
|
|||
|
|||
![]()
Nakon sto sam popunio aplikaciju, kako da znam da mi je aplikacija prihvacena? Da li bih trebao dobiti neko obavjestenje??
Za sada mi nista nije doslo putem emaila niti mogu pristupiti statusu. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=enes;25400]Nakon sto sam popunio aplikaciju, kako da znam da mi je aplikacija prihvacena? Da li bih trebao dobiti neko obavjestenje??
Za sada mi nista nije doslo putem emaila niti mogu pristupiti statusu.[/QUOTE] Jesi vidio na ekranu konfirmacijski kod? Jesi ga isprintao, spasio, poslao sebi na email? Ako jesi to ti je jedina konfirmacija koju ces dobiti. Sad sjedi i cekaj 1. maj.
|
|||
|
|||
![]()
Cemu li sluzi onaj "Digital signature" ogroman broj koji se dobija uz Confirmation number na kraju prijave? Nigdje se ne pominje da i njega treba uneti prilikom provjere u Maju sledece godine. Vjerovatno neko ojacanje podataka u sistemu sa njihove strane ili nesto drugo?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=jovke;25404]Cemu li sluzi onaj "Digital signature" ogroman broj koji se dobija uz Confirmation number na kraju prijave? Nigdje se ne pominje da i njega treba uneti prilikom provjere u Maju sledece godine. Vjerovatno neko ojacanje podataka u sistemu sa njihove strane ili nesto drugo?[/QUOTE]
Ja sam zapisao i taj broj od milion cifara za svaki slucaj:naughty: |
|
||||
|
||||
![]()
Negde sam citao ranije, ne mogu da nadjem, Da se mesto rodjenja ili stanovanja upisuje sa, recimo ako Niš, кao Nish, i drugo,
da li slika mora da bude 600x600 ili moze manja, jer planiram u pon, daidem kod prof fotog. pa ako bude malo veca od 240kb, kako sam procitao ovde, da je smanjim na crop ? edit: i da... imam dvogodisnju devojcicu, koju isto moram da slikam, da li i ona sme da se smesi ili ne? Tesko je da malog zvrcka uozbiljim i smirim za slikanje? Pretpostavljam da mora da se slika bez snalica i frizurica? i verovatno ce ona da promeni lik kasnije.... |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sacipko;25406]Negde sam citao ranije, ne mogu da nadjem, Da se mesto rodjenja ili stanovanja upisuje sa, recimo ako Niš, кao Nish, i drugo,
da li slika mora da bude 600x600 ili moze manja, jer planiram u pon, daidem kod prof fotog. pa ako bude malo veca od 240kb, kako sam procitao ovde, da je smanjim na crop ? edit: i da... imam dvogodisnju devojcicu, koju isto moram da slikam, da li i ona sme da se smesi ili ne? Tesko je da malog zvrcka uozbiljim i smirim za slikanje? Pretpostavljam da mora da se slika bez snalica i frizurica? i verovatno ce ona da promeni lik kasnije....[/QUOTE] Pises Nis, bez Yu slova i ostalog. Mora biti TAČNO 600x600 pix, i NE SME biti veca od 240kb. Zamisli da u pasosu na slici imas dete koje se kezi, krevelji, plezi i sl? Pa normalno da treba da bude ozbiljno, bez afro, hip hop i ostalih frizura, normalno sve vazi kao i za odraslu osobu. Pokusajte vise puta da je slikate, ako treba i 20, 50, 100 i da ta slika lici na nesto. Pozz |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |