![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
:nene: Duplo nista od jos od 2008 :no: ali jos uvek ne odustajemo...
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=rubiiva;38020]Pozdrav lutrijasi.
Da li je slucajno neko imao problem vezan za poruku: [COLOR="Red"]The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page. Several characters are often confused: 0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' Hvala pozdrav[/COLOR][/QUOTE] Pa unesi (iskopiraj) confirmation number, obavezno unesi prezime (velika slova), unesi godinu rodjenja i onaj kod sto ti se pojavi na dnu, onda ce ti proci. |
|
|||
|
|||
![]()
Da li sam ja lud ili se meni cini da svi nasi ljudi koji zive/rade/studiraju u Americi imaju jako lose sanse da dobiju?
Meni je ovo bila 4. prijava, a kako stvari stoje vjerovatno i posljednja jer sam cuo da je ukidaju. Da li ima neko da je dobio a da trenutno boravi u USA? Cudno, cudno moji ljudi... |
|
|||
|
|||
![]()
Pusiona :-).
Srecno ostalima !!! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=DarioNY1989;38037]Da li sam ja lud ili se meni cini da svi nasi ljudi koji zive/rade/studiraju u Americi imaju jako lose sanse da dobiju?
Meni je ovo bila 4. prijava, a kako stvari stoje vjerovatno i posljednja jer sam cuo da je ukidaju. Da li ima neko da je dobio a da trenutno boravi u USA? Cudno, cudno moji ljudi...[/QUOTE] To je samo tvoj utisak.Prethodnih godina su se javljali ljudi koji su u USA i nije uopste zanemarljiv broj, secam se da je neko cak pominjao da su vece sanse da se dobije ako ste u USA, sto je naravno isto subjektivan osecaj na osnovu ovog malog uzorka ljudi koji se javi ovde :) Inace nisam jos proverio, ne vidim razlog da se sebi pokvarim raspolozenje po 4ti put na ovako lep dan.Za par dana cu verovatno, kad prodje ova euforija pa cu lakse podneti :D |
|
||||
|
||||
![]()
Ako mene pitas nisam iz Srbije.
A sad me zanima ove neke papire sto treba slat u kentucky dali a to saljem cim prije il nema zurbe? |
|
||||
|
||||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED
Ovo mi je bila prva prijava, nadam se ne i posledja. Iskreno krivo mi je, ali nisam nesto preterano razocaran. Znao sam da su male sanse da budem izvucen, tako da sam bio pripremljen za obe varijante. Cestitke izvucenima!:ziveli2: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=robo;38015]selected for further processing, dosad 3 puta sam kiksao evo napokon sreca i meni pokucala na vrata odnosno na racunar.[/QUOTE]
izvini iz koje si drzave da znamo da zabiljezimo hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Jbg :( ... nista...trenutno de razocarah al idemo dalje
|
|
||||
|
||||
![]()
ja sam iz Bosne iHercegovine
ovo sad pisem jer mi kad napisem bih izbaci your message is too short,pa na ovaj red ne obracajte paznju. |
|
|
![]() |