![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Danas sam se slikao u foto radnji. Supruga i ja smo ispali ekstra, msm po pravilu koje vazi, ali devocica... Ima blago otvorena usta i maaaaalko je iskosena. Slikana je 20-tak puta. Opste gledano nije lose, ali neznam koliko su rigorozni... Kako mogu da saljem private messages? Ima li to veze sa brojm postova-poruka? Poslao bih nekome od vas da pogleda, da li da slikam ponovo sutra ili sta... Nisam bas jeftino platio slike... Ne bih da propadne...
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Sacipko;25469]Danas sam se slikao u foto radnji. Supruga i ja smo ispali ekstra, msm po pravilu koje vazi, ali devocica... Ima blago otvorena usta i maaaaalko je iskosena. Slikana je 20-tak puta. Opste gledano nije lose, ali neznam koliko su rigorozni... Kako mogu da saljem private messages? Ima li to veze sa brojm postova-poruka? Poslao bih nekome od vas da pogleda, da li da slikam ponovo sutra ili sta... Nisam bas jeftino platio slike... Ne bih da propadne...[/QUOTE]
Sto se tice slike za curicu ne mogu ti tacno reci ali sam siguran da ima neko sa foruma ko ti moze pregledati sliku...a sto se tice private to ti je u desnom gornjem uglu kada si ulogovan i kada citas forum pise tvoj nick pa ispod njega |
|
||||
|
||||
![]()
Ne postoji ta opcija kod mene... Verovatno moram da imam preko 10-20 poruka da bih dobio tu opciju...
M,eni samo pise: Pozdrav clanu, i ispod kada sam zadnji put pogledao... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Sacipko;25473]Ne postoji ta opcija kod mene... Verovatno moram da imam preko 10-20 poruka da bih dobio tu opciju...
M,eni samo pise: Pozdrav clanu, i ispod kada sam zadnji put pogledao...[/QUOTE] Posalji mi sliku na [email]zex_79@hotmail.com[/email] . Otvorih ja fantomski mejl :grin: Ispravicu je da bude u ravni i proveriti osnovne karakteristike, sto se tice otvorenih usta tu ne.mogu nista. Napisacu ti u mejlu |
|
||||
|
||||
![]()
Zana ja tebe razumen,citaj sad ovo:razveden sam sto znaci da sam Legally Separated,decu koja su samnom i koju ja mislim treba da navedem u aplikaciji,a zivim sa devojkom...zatim ja imam BiH drzavljanstvo,a zivim u Bgd...,a deca su CG drzavljani jer su tamo rodjeni,malo je sve komlikovano kod mene...:wtf:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NEMANJ@;25475]Zana ja tebe razumen,citaj sad ovo:razveden sam sto znaci da sam Legally Separated,decu koja su samnom i koju ja mislim treba da navedem u aplikaciji,a zivim sa devojkom...zatim ja imam BiH drzavljanstvo,a zivim u Bgd...,a deca su CG drzavljani jer su tamo rodjeni,malo je sve komlikovano kod mene...:wtf:[/QUOTE]
Ok, ako si razveden onda ubaci "divorced". Ako si samo rastavljen a ne i zvanicno i zakonski razveden, onda mozes ti da stavis "legally separated" ali za to ces, cini mi se, morati da pribavis neku dokumentaciju (mozda je i zahtev za razvod dovoljan). Ako je to slucaj, rekla bih da moras da navedes zenu i da je to u stvari razlog za ne prihvatanje aplikacije. U svakom slucaju, decu moras da navedes. Ako jos nisi razveden, a devojku izvuku - uh, sa nasim tamo pravosudjem neka ti je srecno da sve to ubrzas (razvod, starateljstvo, novi brak etc). Ti apliciraj preko Bosne, a adresu navedi u BG. Za decu nema veze koje drzavljanstvo imaju dokle god (ako te izvuku) njihova majka ne pravi problem oko svega toga. Vala bas si komplikovan. I opet ti sa tim WTF! :) |
|
||||
|
||||
![]()
ja sam sudski razveden i sud je meni decu dodelio,prijavljujem se preko BiH,samo trenutnu adresu navedem u BGD,u svakom slucaju Zana hvala ti puno na strpljenju...:;D:
|
|
||||
|
||||
![]()
jos nesto,ja imam starateljstvo za decu,imam papire da ih mogu voditi preko grane,ali jednostavno nece da prihvati aplikaciju...nemam pojma u cemu je fora...:blink:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NEMANJ@;25479]jos nesto,ja imam starateljstvo za decu,imam papire da ih mogu voditi preko grane,ali jednostavno nece da prihvati aplikaciju...nemam pojma u cemu je fora...:blink:[/QUOTE]
Selektovao si "divorced" i nece da ti prihvati? Copy/paste gresku ovde. |
|
||||
|
||||
![]()
pokusao divorced i legally separated i nema sanse da prihvati:nene:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |