ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 27.12.2006, 23:40
tanja
Gost

Nepromenjeno

milose u redu je sada evo moze da se salje poruka!!!1
Staro 27.12.2006, 23:40
tanja
Gost

Nepromenjeno

Goran kade si da ne ima nesto novo?
Staro 28.12.2006, 01:22
Goran
Gost

Nepromenjeno

Pa sta se desilo Milose ! Vazno sada je u redu bravo majstore. Ma gdeste bre ljudi svi ste uzeli vizu i sada ve nema ja jos nisam dobio pozivno pismo valjda ce posle novu godinu.Tanja ako sakate mozite da mi ostavite telefonski broj da vi se javam da porazgovarame preku tel jas sum tuka vo sekoe vreme.Pozdrav
Staro 29.12.2006, 17:19
tanja
Gost

Nepromenjeno

Abe goran skoro 15 dena pominaa od ko izvadija novi brojcina a tebe ti nema stasano pismoto uste! Kolku vreme mu treba da stigne ?
Staro 30.12.2006, 16:45
Goran
Gost

Nepromenjeno

Koga ja dobiv porakata po meil na 19 mi pisuvase deka pismoto ke mi go pustele vo narednive od 7 do 10 rabotni dena znaci de go cekam posle nova godina
Staro 03.01.2007, 18:29
srdjevic's Avatar
srdjevic srdjevic je offline
Administrator

Datum prijave: 19.05.2005
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Postovani ucesnici diskusije,
sajt je pomeren na drugi, brzi i jaci server, tako da ne bi vise trebalo da bude problema sa "virusima" i sa ucitavanjem stranice do kraja. Ako neko ima neki problem sa sajtom, molim da mi javi.

Hvala.
Staro 04.01.2007, 11:28
tanja
Gost

Nepromenjeno

milose a gde je prebacen koja je adresa?
Staro 04.01.2007, 11:28
tanja
Gost

Nepromenjeno

goran kade si te nema sto pravis?
Staro 05.01.2007, 22:14
tanja
Gost

Nepromenjeno

alo ima li koga? milose nisi mi odgovorio?
Staro 08.01.2007, 14:03
tanja
Gost

Nepromenjeno

goran be kajs i?
Zatvorena tema

Pravila pisanja
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Uključeno
Smajliji: Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno
Pređi u forum

Newsletter E-mail:
Name:

Newsletter sent using Email Marketing Software by ActiveCampaign

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.