ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 03.10.2012, 10:25
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dulobar Prikaz poruke
Pozdrav ljudi, ja sam se sinoć prijavio i jedna stvar me zanima da li sam sve dobro napravio tj. da li je sve prošlo u redu.
Naime, koristio sam Mozillu i na drugom dijelu gdje se provjeravaju podaci kad sam pritisnuo jednom Submit mi izbacilo kako bi rekao praznu stranicu (ko da ne reagira stranica, ko da je zauzeta adresa, server tako nešto), pritisnuo sam Go back one page koristeći browser (drugačije naravno nisam mogao), vratio sam se gdje sam bio (drugi dio prijave gdje su podaci za provjeru), pritisnuo sam Submit jednom i izbacilo mi je Confirmation Number kojeg sam naravno sačuvao. Zanima me jel sam sve dobro napravio, jel prošlo sve u redu, nije ništa to napravilo grešku u sustavu da kad sam pritisnuo jednom Submit da mi izbacilo praznu stranicu pa sam se vratio nazad, pritisnuo jednom Submit i dobio Confirmation Number?
Pa posto ti prvi put nije izbacio confirmtion number trebalo bi da nije submitovalo podatke.
Naime, ako se vise puta pritisne dugme submit, opet ce isti rezultat izaci, i ne moze da skodi ako se vise puta pritiska.
Case number se otvara prilikom prvog otvaranja stranice i automatski se brise u roku od 60 minuta, ako u toku tog preioda ne pritisnes submit. Tako da mislim da je sve ok. Necu 100% da tvrdim, ali tako bi trebalo da bude
Sto nisi isao preko internet explorera.?
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 10:31
marko82ns marko82ns je offline
Član

Datum prijave: 26.06.2012
US lokacija: Jos razmišljam...
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dulobar Prikaz poruke
Pozdrav ljudi, ja sam se sinoć prijavio i jedna stvar me zanima da li sam sve dobro napravio tj. da li je sve prošlo u redu.
Naime, koristio sam Mozillu i na drugom dijelu gdje se provjeravaju podaci kad sam pritisnuo jednom Submit mi izbacilo kako bi rekao praznu stranicu (ko da ne reagira stranica, ko da je zauzeta adresa, server tako nešto), pritisnuo sam Go back one page koristeći browser (drugačije naravno nisam mogao), vratio sam se gdje sam bio (drugi dio prijave gdje su podaci za provjeru), pritisnuo sam Submit jednom i izbacilo mi je Confirmation Number kojeg sam naravno sačuvao. Zanima me jel sam sve dobro napravio, jel prošlo sve u redu, nije ništa to napravilo grešku u sustavu da kad sam pritisnuo jednom Submit da mi izbacilo praznu stranicu pa sam se vratio nazad, pritisnuo jednom Submit i dobio Confirmation Number?

Mislim da je sve u redu sa tvojom prijavom. Stranica se malo bagovala, verovatno zbog server overload-a usled brojnih prijava.

Dobio si jednom stranicu sa Confirmation Number-om, to je to, sve ok.
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 10:48
dulobar's Avatar
dulobar dulobar je offline
Drug član

Datum prijave: 07.08.2012
US lokacija: Samo California i to neki grad u blizini Los Angelesa
YU lokacija: Vinkovci, Hrvatska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark Prikaz poruke
Pa posto ti prvi put nije izbacio confirmtion number trebalo bi da nije submitovalo podatke.
Naime, ako se vise puta pritisne dugme submit, opet ce isti rezultat izaci, i ne moze da skodi ako se vise puta pritiska.
Case number se otvara prilikom prvog otvaranja stranice i automatski se brise u roku od 60 minuta, ako u toku tog preioda ne pritisnes submit. Tako da mislim da je sve ok. Necu 100% da tvrdim, ali tako bi trebalo da bude
Sto nisi isao preko internet explorera.?
I ja mislim da bi trebalo da bude sve u redu, al eto pitam za svaki slučaj da budem siguran. Ko što rekoh, praznu stranicu mi izbacilo (ko da je server zauzet, adresa zauzeta, jednostavno nije reagiralo iz prve), nikakav Confirmation Number mi nije izbacilo, pa sam se vratio nazad gdje su svi podaci za provjeru pa sam pritisnuo samo jednom Submit i dobio sam tada Confirmation Number. Znam da piše IE, al ja iz navike koristim Mozillu (nju imam na kompu) pa sam išao preko nje. Pročitao sam i da se dosta ljudi preko Mozille bez problema prijavilo, a i pročitao sam negdje (moguće ovdje na forumu) da se može prijaviti koristeći IE 7 ili novija verzija ili Mozillu.
U svakom slučaju ti hvala na odgovoru, sad ostaje čekati i nadati se najboljem pa što Bog da, sretno svima pa da nas što više nagodinu pozeleni!
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 10:54
dulobar's Avatar
dulobar dulobar je offline
Drug član

Datum prijave: 07.08.2012
US lokacija: Samo California i to neki grad u blizini Los Angelesa
YU lokacija: Vinkovci, Hrvatska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko82ns Prikaz poruke
Mislim da je sve u redu sa tvojom prijavom. Stranica se malo bagovala, verovatno zbog server overload-a usled brojnih prijava.

Dobio si jednom stranicu sa Confirmation Number-om, to je to, sve ok.
I mislio sam da je zbog server overload-a uslijed brojnih prijava samo se možda nisam vjerovatno dobro izrazio, al na to sam mislio. Znači sve u redu. Hvala na odgovoru.
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 11:21
eliksir eliksir je offline
Član

Datum prijave: 02.05.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Lutrija vise nije ono sto je bila pre 8 godina kada sam se ja prvi put prijavio. Ove godine imamo 80-90% izvucenih kojima je to bilo prvo ucesce. To znaci da broj novih igraca munjevito raste u odnosu na one dugogodisnje igrace, a broj dobitnika se svake godine smanjuje. Lutrija je sada elektronska,internet brzo siri pricu, svako selo za nju zna. Nekad je iz Srbije bilo 550 dobitnika godisnje danas oko 300, iz Bosne nekad 180 sada 50 godisnje. Nekad je lutrija nosila neku nadu i sansu igracima a sada je to sve u domenu teorije. Razumem je da je kod ljudi prilikom prvog ucesca vlada euforija ali ce doci vremenom do otreznjenja. Kod god moze neka trazi drugu varijantu za odlazak sa Balkana, a od lutrije slaba korist u narednim godinama. Sve ce biti gore. Imacemo sve vise igraca a manje dobitnika.
Moj brat je dugogdisnji igrac i bas tako razmislja kao i ti. Izgleda da sam imao mnogo srece, verovatno vise nego sto sam tezak. Ovde kod mene svi se prijavljuju ove godine kao nikada do sada, i oni koji imaju ozbiljne planove za odlazak do onih koji to rade iz dosade.
Staro 03.10.2012, 12:27
Hurricane Hurricane je offline
Drug član

Datum prijave: 30.07.2012
YU lokacija: Srbija
Smile

Pozz.

Preko ovog sajta sam popunio podatke i isao na deo "besplatna provera prijave" nakon cega sam dobio e-mail gde se nalazi ticket id, dok u delu "moje prijave' stoji obavestenje: "vasa prijava jos nije proverena(poslacemo vam e-mail kada bude).

Da li sam se ovim prijavio za lutriju DV-2014 ili je potrebno to uraditi na sajtu https://www.dvlottery.state.gov/ ?

Hvala unapred.
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 13:42
pcelica pcelica je offline
Drug član

Datum prijave: 28.08.2010
US lokacija: San Dijego, here we come
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Khodorkovsky Prikaz poruke
I ne samo te nego mi nije jasno ni cemu onakvo razmisljanje, takvim razmisljanjem se nece nigde stici ni na koji nacin a kamoli preko zelene karte, uspeh se gradi na krilima optimizma
Tako je!!! Ni ja to ne bi bolje rekla. Negativna razmišljanja privlače negativna dešavanja. Treba biti pozitivan bez obzira na sve. A ako ne uspe iz prvog puta znači nisi čvrsto verovao!
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 14:02
misica misica je offline
Drug član

Datum prijave: 22.11.2011
Nepromenjeno nova sreca

upravo prijavljeni,ja i moj muzici dalje se nadamo 22 da budemo izvuceni...
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 14:17
ancasper ancasper je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2012
Nepromenjeno

Upravo prijavljeni (preko Google Chrome) my hubby, kids and me!!! Mnogo srece i vama i nama!!! Pozdrav!
Reply With Quote
Staro 03.10.2012, 16:45
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hurricane Prikaz poruke
Pozz.

Preko ovog sajta sam popunio podatke i isao na deo "besplatna provera prijave" nakon cega sam dobio e-mail gde se nalazi ticket id, dok u delu "moje prijave' stoji obavestenje: "vasa prijava jos nije proverena(poslacemo vam e-mail kada bude).

Da li sam se ovim prijavio za lutriju DV-2014 ili je potrebno to uraditi na sajtu https://www.dvlottery.state.gov/ ?

Hvala unapred.
Ako nisi do sada nasao odgovor na forumu, ja cu ti reci...
Da, treba preko zvanicnog sajta da se prijavis. Popunjavanje podataka na pocetku sajta je samo radi pomoci, koja ne znam dal je u funkciji.
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja