![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
i mi smo trazili da nam otkljucaju aplikaciju, posto smo dobili bebu pa smo i nju prijavili, pocetkom novembra, nakon ponovnog slanja podataka nismo ih kontaktirali, Mozda je trebalo?
|
|
|||
|
|||
![]()
I mi imamo isti slucaj. Prijavljivali smo bebu i poslali smo im mail posle jedno 10 dana i odgovorili su nam da smo ponovo u procesu.
|
|||
|
|||
![]()
Hvala ti , druze Spartacus, na podrobnom opisu intervjua i zelim ti svu srecu na putu ka boljem zivotu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Kod mene je ista situacija,treba da prijavim bebu,sto jos nisam uradila. Molila bih one koji su prijavili dete da mi kazu da li je potrebno detetu sada izraditi pasos (da li se taj podatak trazi u aplikaciji za bebu) ili nije? Da znam da li mogu odma da prijavim i dete pre izrade pasosa.
Hvala unapred! |
|
|||
|
|||
![]()
I jos jedno pitanje. Zasto ste trazili otkljucavanje aplikacije? Pitam jer ja mom DS260 formularu mogu opusteno da pristupim. Nisam pokusala da dodam bebu,ali imam opciju add aplicant. Cekam vas savet,pa cu onda sve ostalo uraditi.
Hvala opet ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo pozvali ambasadu i oni su nam rekli da posaljemo mail i trazimo otkljucavanje aplikacije,jer pored toga sto dodajete novog clana porodice, morate te podatke uneti i u vas ds-269,znaci moraju vam otkljucati i vase aplikacije, Pasos je takodje potreban i za bebu, znaci prvo pasos pa tek onda sve ostalo,
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno na odgovoru
![]() Ja sam im prosledilaa ne mail,nego na stranici gde se prijavljujemo sa case number, za novog clana,tj isla na add applicant. Oni su mi vec dodali dete,i trebala bi da popunjavam za njega,ali cu morati da pricekam pasos. Inace pokusala sam da odem i na ds od mene i muza,koji je u statusu completed, i opusteno mogu da menjam podatke. Zbog svega ovoga mi nije najjasnije zasto im slati mail (u KCC). Eto moja aplikacija je ocigledno otkljucana? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hvala jos jednom na deljenju informacija.
Znaci od nedelje izrada pasosa ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |