![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NEMANJ@;25484]At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.[/QUOTE]
Cuj Nemanja - ovo malo postaje zamorno. Tebi uzme covece 10 postova da bi dao informaciju. Kao prvo - gore sam ti napisala da zaboravis na "legally separated", a i na aplikaciji ti pise definicija (declared by court). Kao drugo - koja KONKRETNO polja ti je selektovano u aplikaciji da su pogresna. Lepo pise da su dole navedene specificne greske... Daj sve potrebne informacije u jednom postu, nemoj da se natezemo ovako.... Negde imas konflikt (primer: stavio razveden a naveo zenu i obrnuto, propustio datum rodjenja ili je pogresan format, upotrebljavao drugi jezik sem engleskog i tako dalje). Probaj opet da apliciras i daj konkretne greske - napisi ih odmah, ja sam online - mozemo da se uklopimo u 30 minuta ja mislim... |
|
||||
|
||||
![]()
Nemanja proveri da li si odcekirao No middle name...
|
|
||||
|
||||
![]()
:drool:kooonacnoooo,:drool: greska je bila u tome sto na pitanje da li moja zemlja ucestvuje u dv...bla,bla...kada odgovorim yes,ja sam opet dole naveo bosnia and herzegovina,sto apsolutno ne treba...hvala Zani i tebi Olja...:1081::papa::1081:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NEMANJ@;25489]:drool:kooonacnoooo,:drool: greska je bila u tome sto na pitanje da li moja zemlja ucestvuje u dv...bla,bla...kada odgovorim yes,ja sam opet dole naveo bosnia and herzegovina,sto apsolutno ne treba...hvala Zani i tebi Olja...:1081::papa::1081:[/QUOTE]
Definitivno je tvoja prijava okupirala najvise forumasa. Da platis rucak kad te izvuku :bravo: |
|
||||
|
||||
![]()
:grin:,zeljko,evo i javno obecanje:;D::papa::papa:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja i Zex smo u Bg,neces nam pobeci,vec razmisljamo sta cemo jesti :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja obecao i daj Boze sve nas zelene vodio na rucak...:==D::papa::==D:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=zdravko80;25416]Meni je ove godine prva prijava i samim tim i slika. Kontaktirao sam par ljudi koji se već par godina prijavljuju i dve drugarice se prijavljuju sa istim slikama treći put... One smatraju da nije nikakav problem... Opet njihiva drugarica koju ja ne znam sa istom slikom se prijavila 2003 i 2004 i dobila je GC. Eto ja znam toliko, a možda će se još neko javiti sa nekim iskusvom na tu temu. pozdrav[/QUOTE]
Moram ovo da prokomentarisem. Pre par meseci sam citala jedan pdf u kome je objasnjeno kako i zasto KCC proverava fotografije(zao mi je sto nisam bookmarkovala link jer ima mnogo korisnih info,a sada nikako ne mogu pronaci taj pdf). U njemu je objasnjeno da zbog mnogih zloupotreba pre svega u Aziji i Africi KCC ima tzv photo recognition program koji proverava sve fotografije i uporedjuje crte lice i sumnjive duple slike provaravaju sluzbenici.Uporedjuju slike sa podacima itd.Naime,objasnjeno je da postoje zemlje gde je veoma lako kupiti birth certificate,samim tim jedna osoba moze poslati i 10 prijava sa razlicitim podacima. Sigurno da postoji razlog zasto je jedan od uslova slika ne starija od 6 meseci,ne razumem zasto je nekom tesko da se slika jednom godisnje,a i onako skoro svi imaju digitalce,za toliko znaju da cropuju i smanje sliku...valjda :) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=olivera77;25498]Moram ovo da prokomentarisem.
Pre par meseci sam citala jedan pdf u kome je objasnjeno kako i zasto KCC proverava fotografije(zao mi je sto nisam bookmarkovala link jer ima mnogo korisnih info,a sada nikako ne mogu pronaci taj pdf). U njemu je objasnjeno da zbog mnogih zloupotreba pre svega u Aziji i Africi KCC ima tzv photo recognition program koji proverava sve fotografije i uporedjuje crte lice i sumnjive duple slike provaravaju sluzbenici.Uporedjuju slike sa podacima itd.Naime,objasnjeno je da postoje zemlje gde je veoma lako kupiti birth certificate,samim tim jedna osoba moze poslati i 10 prijava sa razlicitim podacima. Sigurno da postoji razlog zasto je jedan od uslova slika ne starija od 6 meseci,ne razumem zasto je nekom tesko da se slika jednom godisnje,a i onako skoro svi imaju digitalce,za toliko znaju da cropuju i smanje sliku...valjda :)[/QUOTE] Evo ga jedan [URL="http://www.gao.gov/new.items/d071174.pdf"]report[/URL], mozda si taj citala. Sve je prilicno interesantno, pogotovo oko 27-me strane, a to o cemu ti govoris je na strani 31. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |