![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Dodatno izvlacenje 22.10.2012 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima i ja da se javim,ni supruga ni ja nismo izvuceni......
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Meni pokazuje sve isto kao i do sada. Znaci i dalje stoji da treba da sacuvam broj jer je moguce izvlacenje u oktobru. Je li svima tako?
|
|
||||
|
||||
![]()
Izgleda da onaj malo lozi ljude i da nije izvucen...
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma nista od ovog izvlacenja izgleda. Mogli su bar da promijene obavjestenje. Svasta... Bas sam se izivcirala...
|
|
|||
|
|||
![]()
ma smiri se senka!
jbg, mislim da bolje provjerit sutra, jer danas nismo ni sigurno da je to to! možda tokom noči stave kakvu obavjest! |
|
|||
|
|||
![]()
ja sam sad probao i ovo mi je izbacilo
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. More entries will be selected in early October 2012, so please keep your confirmation information until at least that time. mislim da još ni nisu izbacili ništa, tj sada nepiše točan datum vidit čemo kroz koji dan! |
|
|||
|
|||
![]()
NO....has not been selected!
![]() Nista od dodatnog izvlacenja haman..valjda bude srece sljedeci puta. |
|
||||
|
||||
![]()
Corak!
Nisam mogla da dočekam sutra ujutru, pa da se javim. Upravo smo suprug i ja na brzinu pročitali neki strani forum. Po onim tamo komentarima ispade da su izvučeni samo Azijati i Afrikanci. Vidim da se ubiše od dopisivanja. Dobio neki Iranac i Nepalac. Iranac se žali da mu je malo deset meseci da se spremi za iseljenje. Ne bih da budem zla, ali živo me interesuje šta on to ima toliko da pakuje. Još samo Nepalac da počne da kuka..... Pa ne mogu da verujem da će pre primiti Iranca, što asfalta nije video, ili druga mu Nepalca, koji će verovatno pasti u nesvest kad vidi farmerke. Ispade da vredjam ljude, ali je tako. Da li je moguće da smo mi sa Balkana gori od njih? E moji Amerikanci........ |
|
|||
|
|||
![]()
ma žalosno je to da kad budu skužili kolko novaca treba da se ide, nakraju če puno njih odustat, a mi koji bi išli, nikako da nas izvuku!
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervjui-2012 | highvoltage84 | Stare teme | 424 | 25.09.2012 20:55 |
Statistika DV Lutrije od 1995 - 2011 godine i oktobarsko izvlacenje :) | oskark | Vaša strana | 5 | 13.08.2012 02:34 |
Sretna vam 2012 | feanor997 | Vaša strana | 5 | 02.01.2012 16:24 |
Izvlacenje ce biti ponovljeno 15.jula 2011. | MrDax | Prva koverta | 97 | 25.07.2011 10:38 |
![]() |