![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi ja sam se prijavio prvi put i odmah sam bio te srece da sam izvucen.
![]() Takodje sam prijavio jos par drugara ali oni nisu bili te srece... Tako da ne treba nikad odustajati, nastavite da se prijavljujete, ne kosta vas nista, a puno mozete dobiti. |
|
|||
|
|||
![]()
Sta da ti kazem... najmanje si 10x sretniji od mene
![]() Ako mene pitas, pocni loto da igras ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ajde jedno pitanje, da li bi radije da ste dobili GC ili 7-icu na lotu?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Vračar pređi na Voždovac kod nas samo izvlače na lutriji
![]() Daj da te ja prijavim, ne znam koliko si čitao forum ja sam dva puta za redom izvučen.... ![]() Totalno ti je luda ova pričica sa amerikankom, ima onaj naš stari film sa rečenicom "oceš amerikanku"... Mislim nemoj da se ljutiš ali toliko je bila ovde i sve cool, super, ovo ono, videla kakvi smo (kakav si) i opet tako... Koja pamet i razmišljanje... Pogotovo ovo oko ratova... Što ne volite TOŽIJA SLIKU hahahaha ![]() ![]() Pozdravljam
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Salim se ja bih GC svakako. Problem je saamo u tome sto za 1mil$$ mozete da dobijete EB5 vizu tj odmah green card ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() A sto se amerikanke tice... Kupili su joj kucu i zakupili prostor da otvori hotel za kucice, posto je bila luda za istim. Tako da nije mogla da makne, a ja opet u tom momentu zbog 17 uporednih projekata koje sam radio nisam cak mogao ni da odem turisticki tamo i eto... nije nam bilo sudjeno... mada me zove sada da dodjem, ali... promenila se dosta, pocela da pije... a i meni vreme curi, ne mogu da se zezam vise... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
треба променити назив ове теме у "о како тужних љубави има"...
|
||||
|
||||
![]()
Milose, nemoj tako, nije bas ceo Vozdovac te srece, evo ja npr. dva puta nista.
![]() Za GC-7 loto se slazem sa vrhunskim, jedino se ne slazemo u iznosu, pre bih gc pa da je i evropski loto. Menjamo ime teme definitivno.... ja sam imao jednu devojku sa kojom sam se merkao dok sam bio tamo na j-1, al sam zaboravio kako se preziva. Bila je moj jedini prijatelj tamo, van host familije :'))) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Iz kojeg puta ste izvuceni? | dragance | Prva koverta | 126 | 17.11.2010 14:46 |
Prijavio sam se preko Kosova | savke90 | Stare teme | 6 | 03.11.2010 00:21 |
Sad mi nista nije jasno ???? | Ninovranje | Stare teme | 13 | 21.06.2010 21:54 |
Prijavio sam se za GC2007, kada stiže koverta? | NtC | Prva koverta | 2 | 20.12.2005 03:06 |
![]() |