![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ali, sve u svemu, ti si odložio intervju i rečeno ti je sada kada si došao da nema više viza za EU?
A koji si broj - ne trebaju nam zadnje tri cifre?
|
||||
|
||||
![]()
Izvini, ovo je mnogo važna informacija za sve nas sa velikim brojevima koji se nadamo da će biti možda još nekog pomeranja u zadnjem visa bulletin-u.
|
|||
|
|||
![]()
Magedon, da li je moguce da su te pustili da platis i nakon toga rekli da nema vise viza???
Ja sam u soku sta se dogadja sa 2014tom godinom! Ocigledno se ove godine mnogo vise ljudi kvalifikovalo od samog pocetka, u odnosu na prethodne godine. A pritom je izvucen i mnogo veci broj ljudi. Nadam se da ce se jos neko javiti sa iskustvom s "intervjua". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nisam insistirao da mi vrate pare jer ali ono kad sam vec bio tamo I prosao sve nisam hteo da se otkazem iako znam da je zavrsena prica , Kao cekam ako bi se nesto promenilo ili neko otkazao imalo bi sanse da se nesto uradi . ISKRENO IAKO STAVRNO ZELIM NEVERUJEM DA CE NESTO DA SE SMENI ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Salec;47603]Ali, sve u svemu, ti si odložio intervju i rečeno ti je sada kada si došao da nema više viza za EU?
A koji si broj - ne trebaju nam zadnje tri cifre?[/QUOTE JESTE BAS TAKO , IMAO SAM BAS NIZAK BROJ 0XXXX |
|
|||
|
|||
![]()
@MagedonMM
Bas zalosno nadam se da ce se ipak nesto promeniti, cudno je da su vec krenuli sa otkazivanjem ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam stvarno sokirana sta se ovo desava
![]() I nije mi jasno sta se sada desava sa nama koji imamo zakazane intervjue?? meni je konkretno 23.07. ima li jos uvek dostupnih viza ili ne, nista mi nije jasno???? |
|
|||
|
|||
![]()
MagedonMM,
Molim te ispricaj nam detaljnije sta se desilo. Mislim da si bio u Skoplju, ako se ne lazem. I ja imam zakazan intervju 5-og Avgusta u Skoplju tako da bi mi jako znacila informacija, da znam kako da postupam dalje. Hvala ti unapred |
|
|||
|
|||
![]()
Da jako je cudno da nema vise viza za EU vec sredinom jula, prosto nemoguce...Da li je iko zvao Ambasadu da proveri svoj datum?Uzas ova 2014 se ne ponovila..
|
|
|||
|
|||
![]()
Jos jedno pitanje za MagedonMM,
Jesi mozda proverio status tvoje aplikacije na CEAC sajtu? Koji status tamo prikazuje? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 390 | 15.06.2025 11:15 |
Pitanje u vezi DV 2014 | Slobodan021 | Vaša strana | 15 | 01.06.2025 19:10 |
Intervjui - 2014 | via | Intervju (interview) - Ambasada | 1268 | 26.05.2025 23:06 |
DV 2014 -saznao u maju 2014. | Stat | Prva koverta | 16 | 10.02.2015 09:54 |
![]() |