![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » USCIS Fees - Cene Aplikacija i Peticija » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala vam! Zaista sam iznenadjena vasom voljom da podelite info. i time nam znacajno olaksate prolazak kroz ovaj proces. Info mogu da se nadju danas relativno lako ali podrska i prijateljska komunikacija jako tesko. Tenkju
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav. Danas sam uplatio sredstva za nase zelene karte, putovanje ce biti 12. Dec. Dobio sam potvrdu o uplati, kreirao sam account na USCIS stranici. Prilikom kreiranja podataka za svakog od nas sam ubacio americku adresu gdje cemo biti prvobitno smjesteni, za billing adresu prilikom uplate sam stavio adresu u BiH na koju je registrovana kartica. Jeli ima neko da potvrdi da li je ovo sve sto sam trebao uraditi za sada ili postoji jos nesto.
|
|
|||
|
|||
![]()
To je to. Jedino ako ako nije ista adresa iz DS-a obavezno prijavite sluzbeniku prilikom ulaska u USA,
Srecno i pozdrav
|
|||
|
|||
![]()
Hvala velika. Pokusavao sam pronaci link na kojem mogu provjeriti americku adresu gdje cemo biti ali bezuspjesno.
|
|
|||
|
|||
![]()
To pise u DS obrascu, mozete da se logujete na sajt i da proverite
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala i vama na iskrenim zeljama. Sto se tice myuscis, tamo sam provjeravao i nisam mogao locirati opciju na kojoj mogu provjeriti svoju americku adresu.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja na zalost ne mogu dobiti ovo sto ste vi poslali. Ovo na desnoj strani sa opcijama imam ali svoje ime i adresu na lijevoj strani nemam. Evo screen shot ispod pa pogledajte. Imaju dva taba na koje sam registrovan, kao sto se vidi obje su od USCIS, s tim da su razlicite ikonice sto se vidi dole. Na kraju mi je ideja i da ne razmisljam o ovome trenutno nego da provjerim sa imigracionim sluzbenikom na aerodromu, oni svakako imaju uvid u sve podatke i na taj nacin verifikujem adresu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Je l ides preko kompa ili mobilnog? ..................
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
USCIS Immigrant Fee | oskark | Vodič za emigrante | 303 | 20.03.2021 10:49 |
I-130, Petition for Alien Relative - USCIS | MagedonMM | Porodične imigrantske vize | 40 | 06.10.2019 16:35 |
Cene insulina u Americi ... | jovana888 | Vodič za emigrante | 1 | 22.07.2014 15:47 |
Visoki brojevi dv2014 peticija | sombrero | Vaša strana | 7 | 13.07.2014 10:31 |
DV Aplikacija i Naša slova ščćđž | jkljlkjlkjl | Stare teme | 11 | 04.12.2009 13:33 |
![]() |